Dinu Gheorghe revine în fotbalul românesc. „E cel mai bun conducător!”

Dinu Gheorghe este noul manager general al celor de la ASA Târgu Mureş, echipa retrogradată în Liga 2, unde are ca obiectiv revenirea în Liga 1.

15 iun. 2017, 13:40
Dinu Gheorghe revine în fotbalul românesc. „E cel mai bun conducător!”

Dinu Gheorghe a făcut şi prima mutare: nu i-a prelungit contractul lui Ionel Ganea şi l-a adus ca antrenor pe Laszlo Balint.

„Începând de astăzi, 15 iunie, Dinu Gheorghe este noul manager general al clubului ASA Târgu Mureş. Dinu Gheorghe a activat ultima dată la Rapid Bucureşti, până în iunie 2016, iar de-a lungul carierei a mai fost conducător la Rapid, FC Braşov, Astra şi Dinamo. Tot începând de astăzi, noul antrenor principal al echipei este Balint Gyorgy Laszlo. În vârstă de 38 de ani, Balint a pregătit ultima dată formaţia Academica Clinceni. Ca antrenor s-a mai aflat pe băncile tehnice ale echipelor Unirea Tărlungeni şi FC Braşov”, se menţionează într-un comunicat al grupării ardelene.

„Echipa a luat-o la vale. A avut perioada aceea în care s-a bătut la titlu şi a terminat pe locul 2. Apoi, echipa a ajuns să retrogradeze din motive care nu ţin neapărat de club. Din ce am înţeles eu, se vor lua măsuri dacă nu se va promova. Am înţeles că se va construi şi un nou stadion. Sunt condiţii foarte bine, astea m-au determinat să accept. Finanţarea va fi ca şi acum, plus sponsori. În 3-4 zile va fi aprobat şi planul de reorganizare. Am înţeles că erau doar nişte probleme cu datorii la ANAF şi au fost rezolvate”, a spus Dinu Gheorghe.