Dinu Maxer este în doliu! Artistul și-a pierdut tatăl după o luptă grea cu o boală incurabilă

Dinu Maxer trece prin momente dificile după ce tatăl lui a murit după o lungă suferință. În vârstă de 74 de ani, acesta fusese diagnosticat cu cancer în 2007!

14 ian. 2022, 10:19
Dinu Maxer este în doliu! Artistul și-a pierdut tatăl după o luptă grea cu o boală incurabilă
Dinu Maxer este în doliu!

Dinu Maxer este în doliu! După o lungă suferință, tatăl cântărețului s-a stins din viață cu doar două luni înainte de împlinirea a 75 de ani. Acesta a fost diagnosticat cu cancer în 2007!

Dinu Maxer este în doliu! Artistul și-a pierdut tatăl după o luptă grea cu o boală incurabil

Dinu Maxer a dezvăluit că tatăl său se lupta cu boala de foarte mulţi ani, fiind nevoit să petreacă mult timp prin spitale. „A fost până azi… un tată perfect! Îi mulțumesc pentru tot! Mi-a fost și tată și prieten! Am atâtea lucruri pe care aș vrea sa le împărtășesc cu voi despre tatăl meu… Mi-l amintesc tinundu-mă de șaua de la bicicleta… sau stând cu mine când studiam la acordeon… apoi îmi amintesc ca s-a întors din străinătate unde a lucrat 2 ani și mi-a cumpărat o super-orga… a fost si dur cu mine in adolescenta cand ma pregateam pentru treapta I sau pentru admiterea la medicina… mi-l amintesc în sala la primul meu spectacol și apoi bucurandu-se când devenisem cunoscut… dezamăgit ca am lăsat medicina, dar mulțumit ca eram fericit cu viata mea de artist. L-am surprins apoi mândrindu-se cu mine și cu cariera mea muzicală – acesta a fost probabil cel mai.frumos compliment pe care mi l-a făcut, deoarece nu era genul care lauda sau felicită!”, a scris Dinu Maxer pe Facebook.

Dinu Maxer, mărturisiri scandalos de compromițătoare. A recunoscut că a început relația cu Deea, când aceasta era minoră: „Ea avea 15 ani, iar eu 31”

„A fost un învingător! În 2007 a primit vestea că are cancer de prostată! 11 ani mai târziu, ieșea învingător din lupta cu cancerul! Apoi a venit Andreas în viața lui… a încercat să fie bunicul care-i face pe plac și care sta cu el la orice oră din zi sau din noapte… îi dădea dulciuri când îl lăsam la el, spunându-ne „Vreau să-și amintească de mine ca fiind bunicul care îi dădea mereu ciocolată!”. Peste 2 luni ar fi împlinit 75 de ani… dar sunt convins că pleacă împlinit din lumea asta: are trei băieți la casele lor, care i-au bucurat bătrânețea cu 4 nepoței, pe care i-a văzut crescând! Mulțumim pentru exemplul pe care ni l-ai dat! Drum bun, tată!”, a mai adăugat Dinu Maxer.