Dinu Maxer este în formă maximă după divorţ. Decizie neaşteptată a artistului: „Am întinerit cu 10 ani!”

Pentru o parte dintre oameni divorțul este un moment cumplit, peste care cu greu pot trece. Acest lucru nu este valabil pentru Dinu Maxer. Solistul parcă s-a reinventat total, profitând la maximum de burlăcie.

13 apr. 2023, 18:14

Dinu Maxer nu pare deloc afectat de divorțul recent, din contră! Acesta pare că e în formă maximă. Acesta nu pierde timpul și este hotărât să atingă cea mai bună versiue a lui. Cântărețul împlinește anul acesta frumoasa vârstă de 50 de ani, așa că a decis să facă o vizită pe la o clinică estetică, pentru a beneficia de mici intervenții pentru întinerire.

Citește și: De ce au ales să divorțeze, de fapt, Deea și Dinu Maxer. Elena Merișoreanu aruncă bomba: „Mi-a zis așa…”

Dinu Maxer surprinde pe toată lumea cu atitudinea sa de după divorțul de Deea. Solistul trupei AXXA nu varsă nicio lacrimă, ci din contră, se bucură de burlăcie din plin. În ultima vreme a început să apeleze tot mai frecvent la diverse proceduri estetice. Dat fiind că acum este singur și proaspăt intrat „pe piața” oamenilor singuri, Dinu vrea să se asigure că arată trăsnet. Chiar și acum, înainte de sărbătorile de Paște, acesta a făcut o vizită la o clinică estetică pentru o serie de proceduri estetice de rejuvenare facială.

„În urma consultației, Dinu împreună cu medicul nostru au decis să efectueze următoarele proceduri: estomparea ridurilor cu toxină botulinică, umplerea șanțurilor nazogeniene, volumizarea pomeților. Tehnicile sunt diferite față de celelalte clinici, căci se folosește doar acul fără a fi nevoie de canula pentru crearea liftingului. Toate aceste proceduri ne-au ajutat să obținem simetria perfectă, iar rezultatele vorbesc de la sine. În cazul lui Dinu rezultatele au fost imediate, la injectare”, a declarat Georgiana Daniela Ulmeanu, manager clinică.

Doar câteva înțepături de ac și Dinu Maxer a ieșit din clinică cu 10 ani mai tânăr! Acesta este foarte mulțumit de faptul că a hotărât să apeleze la astfel de intervenții, rezultatul fiind peste măsura așteptărilor sale.

„După procedurile de rejuvenare facială cu acid hialuronic și cu toxină botulinică, tenul meu arată și se simte cu 10 ani mai tânăr! Rezultatele au fost mult peste măsura așteptărilor mele! Felicitari medicilor pentru profesionalism și pentru rezultat. Sunt foarte mulțumit!”, a declarat Dinu Maxer, în exclusivitate pentru Click!

 

Deea și Dinu Maxer s-au depărțit după 18 ani de relație. Bruneta este cea care a anunțat decizia divorțului, printr-un mesaj scris pe rețelele sociale. Îi mulțumește soțului ei pentru acești ani în care i-a fost soț, dar și prieten, însă drumul lor împreună se oprește aici. Deea Maxer nu a dezvăluit motivul despărțirii și a încheiat mesajul printr-o rugăminte și anume ca oamenii să fie „blânzi” și să respecte acest moment dificil din viața lor.

„Am decis sã ne încheiem casatoria dupa 18 ani de relatie plini de iubire, fidelitate, respect si muncã depusã cot la cot in tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscatori pentru aceasta cãlãtorie in care am fost pe rând, piloti! Multumesc,@dinumaxer !

Voi ne stiti viata, ca pe o carte deschisa, fiind mereu in atentia voastra si inconjurati de apreciere si admiratie. Pentru toate acestea vrem sa va mulțumim si tot odata ne dorim sã respectati acest moment din viata noastra. Ne dorim discretie, liniste si pace pentru fiecare dintre noi si cel mai important, pentru copiii nostri. Fiti blânzi! Dumnezeu stie drumul fiecaruia! Multumim, Deea si Dinu Maxer!„, este mesajul scris de Deea, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Deea Maxer s-a afișat alături de un alt bărbat, după pronunțarea divorțului de Dinu Maxer