Dinu Maxer îl atacă dur pe Măruţă, după ce Deea a răspuns la întrebări picante: „A fost manipulată, nu sunt violent. Acum, îmi fac şi ciorbă singur” VIDEO

Dinu Maxer lansează mai multe acuzații dure, după ce fosta sa soție a fost invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”.

07 iun. 2023, 09:56
Dinu Maxer îl atacă dur pe Măruţă, după ce Deea a răspuns la întrebări picante: „A fost manipulată, nu sunt violent. Acum, îmi fac şi ciorbă singur” VIDEO
Despărțirea momentului în showbiz! Dinu Maxer și iubita lui și-au spus adio după două săptămâni de relație

Dinu Maxer a reacţionat dur după ce Deea Maxer a fost invitată recent în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de pe Pro TV, unde a spus „da” provocării sosurilor picante. Una dintre întrebările primite din partea producției a fost ca artista să spună trei defecte ale fostului său soț, moment în care Deea a nu a mai ținut cont că era într-o emisiune live și a dezvăluit lucruri mai puțin știute despre Dinu Maxer. Acestea au ajuns rapid la urechile artistului, dar și peste tot în mediul online, unde s-a creat o adevărată avalanșă de reacții. În acest sens, artistul nu pune vina acelor vorbe pe seama Deei, ci consideră că aceasta a fost manipulată în cadrul emisiunii.

Deea Maxer, dezvăluiri incendiare despre persoana care a consolat-o când Dinu Maxer nu făcea asta. „Stătea noaptea cu mine”

„Deea a fost păcălită la emisiunea lui Măruță. Eu consider că a intrat într-un joc al răspunsurilor forțate, astfel încât nu e o declarație venită din partea ei. A fost o conjunctură, iar ea a căzut în plasă… De pildă, dacă mă pui să-ți spun un defect al Deei, pentru că asta i s-a întâmplat ei, iar tu-l pui în contextul despărțirii, aceasta e o manipulare”, a declarat Dinu Maxer.

Mai mult, Dinu Maxer spune că a avut o discuție și cu Cătălin Măruță după acea emisiune, în care prezentatorul i-a explicat acestuia că intențiile sale nu au fost unele de manipulare, așa cum acesta a insinuat. În final, artistul a ținut să le spună fanilor săi că nu este reală imaginea pe care fosta sa soție i-a atribuit-o. Concret, aceasta a spus că fostul partener de viață este „violent verbal, irascibil și are lipsa iubirii de sine.”

„Am vorbit după cu Cătălin. A zis ca nu asta i-a fost intenția. Eu atât pot spune, nu aceasta e imaginea mea reală”, a adăugat artistul.

Dinu Maxer nu are ce să-i reproșeze fostei soții
În ciuda lucrurilor care se tot speculează în mediul online și în ciuda tuturor declarațiilor făcute de fosta soție, Dinu Maxer spune că cei doi au o relație extrem de bună, în continuare. Acesta susține că îi știe în fiecare zi programul artistei și nu are vreun lucru pe care să i-l reproșeze. Chiar dacă s-au despărțit după 18 ani de relație, cei doi încearcă să mențină o relație cât mai strânsă de prietenie de dragul celor doi copii ai săi.

Dinu Maxer răspuns acid la adresa Deei Maxer. Cum a răspuns acuzațiilor făcute de fost soție: „A căzut în capcană. Mi-a părut rău că un divorţ care părea curat a fost pătat”

„Eu și Deea ne știm fiecare programul celuilalt și facem în așa fel încât să petrecem timp egal cu copiii. Nu am ce sa i reproșez. Zilele acestea am avut job împreună, chiar de Ziua Copilului, la Orșova. A cântat și Andreas, a urcat și el pe scenă”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

De asemenea, de când a devenit burlac, Dinu Maxer a și învățat să se gospodărească singur. Artistul susține că-și gătește mâncare acasă, și nu e vorba despre orice preparat, ci chiar despre ciorbă.

„Mi-am făcut ciorbă singur. A ieșit foarte bună. Pot spune acum că am chiar curaj să merg și la Chefi la cuțite.”, a încheiat el.