Dinu Maxer rupe tăcerea despre divorţ. Ce spune despre infidelitatea soţiei: „Ieri am divorţat la notar, am făcut și partajul!”

Dinu Maxer (49 de ani) a vorbit în premieră despre divorțul de Deea (33 de ani). Cei doi au semnat deja actele de divorţ, la notar, unde s-au înțeles și asupra partajului.

29 mart. 2023, 17:51
Dinu Maxer rupe tăcerea despre divorţ. Ce spune despre infidelitatea soţiei: „Ieri am divorţat la notar, am făcut și partajul!”
Dinu Maxer rupe tăcerea despre divorţ. Ce spune despre infidelitatea soţiei: "Ieri am divorţat la notar, am făcut și partajul!"

Dinu Maxer rupe tăcerea despre divorţ. Artistul a dezvăluit ce s-a întâmplat în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

„Lumea a început cu tot felul de aberații. Deea a ales calea tăcerii și m-a delegat pe mine să vorbesc despre adevăr. E altceva decât ce am văzut la părinții mei, care s-au despărțit. Ieri am semnat actele de divorț! Noi nu ne-am certat, noi ne-am despărțit! Am divorțat la notar, am făcut și partajul. Nu a fost ușor în cuplul nostru, noi ne-am iubit mult, a primat fidelitatea, sinceritatea și așa am fost până am depus actele de divorț”, a declarat Dinu Maxer.

Citeşte şi: Ce spunea Deea despre nunta cu Dinu Maxer, acum două luni: „Nu știu ce a fost în capul nostru”

Acesta a mai precizat că el şi fosta sa soţie locuiesc de patru săptămâni în apartamente separate, dar în același bloc. „Noi avem tutelă comună. Când a venit autoritatea tutelară la noi, ei voiau să dea copiii la mamă. Dar, când au văzut apartamentele, au zis că putem împărți copiii. Ieri, după ce am semnat actele, am fost împreună la clinică. Aseară m-a chemat la ea acasă și am mâncat împreună, toți patru. Am făcut partajul, am băgat divorțul, ea a cumpărat un apartament pe aceeași scară, în același bloc. Am gândit totul pentru copii. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița a mers la mama la etajul doi. Noi stăm la cinci. Fetița nu și-a dat seama, a zis că e un joc: casa fetelor, casa băieților. Lui Andreas i-am spus, el a înțeles și a zis: e mai bine că nu vă mai certați. Avem patru săptămâni de când ne-am mutat separat. Ieri a fost doar o simplă semnătură pe un act”, a mai spus Dinu Maxer.

Cântărețul a ținut să precize că nu infidelitatea a fost motivul divorțului. „Deea are doar o relație profesională cu acel medicul estician. Ea e doar PR acolo. Ei îi place foarte mult. Deea nu are o relație cu medicul care m-a operat de blefaroplastie. El are o iubită cu care Deea e prietenă. Nu e nimic între el și Deea. Despărțirea, de fapt, a început în luna august. Cele mai mari dispute erau legate de muzică. Această ceartă dusă la intensitate prea mare de obicei semnalizează probleme în cuplu. Știu asta din relația anterioară”, a mai spus Dinu Maxer.

Citeşte şi: Detalii uluitoare din acordul de divorţ dintre Deea şi Dinu Maxer. Cum şi-au împărţit averea şi copiii!

„Între mine și Deea sunt 16 ani. Eu am luat-o pe Deea ca prietenă de la 15 ani și așa am ținut-o până la 18 ani. Eu am trăit cu trei femei: cu adolescenta Deea, cu femeia Deea care a devenit mamă, gospodină, și după ce s-a născut Maysa am cunoscut o Deea matură, cu care nu am mai fost pe aceeași lungime de undă. La ea s-a umplut paharul! Eu am avut multe proiecte ratate! Ea avea frustrări față de mine. Ea, în schimb, a evoluat senzațional ca PR. Ea a simțit că mă lasă în urmă, așa cred. Iubirea noastră a început să scârțâie când a venit Maysa pe lume. Prima dată cuvântul divorț a fost rostit în cuplul nostru pe 15 august 2022. În vară, ea a zis: ce facem, divorțăm? Eu am zis că simt la fel! Mă refer și la viața initimă. Lucurile romantice dispăruseră. Eu sunt acum în situația de acceptare”, a mai spus Dinu Maxer.