Motivul pentru care soția lui Liviu Teodorescu a născut la 8 luni. Abia acum s-a aflat: „A căzut în fața mea”

Motivul pentru care soția lui Liviu Teodorescu a născut la 8 luni. Artistul și partenera lui trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, de când a venit pe lume micuța Ecaterina, primul lor copil. Ultimele ore de gravidă ale Iuliei nu au fost foarte ușoare, a născut cu aproape o lună înainte de termenul stabilit de medic.

18 aug. 2023, 14:51
Motivul pentru care soția lui Liviu Teodorescu a născut la 8 luni. Abia acum s-a aflat: „A căzut în fața mea”
Motivul pentru care soția lui Liviu Teodorescu a născut la 8 luni

Motivul pentru care soția lui Liviu Teodorescu a născut la 8 luni. Cântărețul este un bărbat dedicat soției lui și o susține în orice moment, iar acest lucru s-a întâmplat și cu câteva ore înainte să nască. Deși era data de 1 iulie, Iulia a visat că va naște pe data de 2 iulie, însă acest lucru li s-a părut imposibil. În acea seară, după ce au făcut curățenie în casă, soția cântărețului a alunecat și a căzut pe gresie, iar de atunci orele s-au scurs.

Citește și: Liviu Teodorescu şi soţia lui, infectaţi cu Covid: „Stăm cu picioarele în apă cu sare”

Motivul pentru care soția lui Liviu Teodorescu a născut la 8 luni

Din cauza unei posibile fracturi, soția lui Liviu Teodorescu a fost operată de urgență și a născut în acel moment. Cei doi au trăit momente intense, însă totul s-a terminat cu bine.

A dat cu mătura, a strâns toate alea. Întrăm în casă și pe jos era ud din varii motive. Pisicile au dărâmat apa. Ideea este că a mea gravidă în 8 luni, alunecă și cade pe gresie la intrare. A căzut în fața mea. În momentul în care m-am prins că ceva nu e în regulă a fost când am venit să te ridic și nu puteai. Am ridicat-o, am luat-o în brațe și am urcat scările în living, am pus-o pe canapea și nu putea să se miște.”, a declarat Liviu Teodorescu pe Youtube.

Liviu Teodorescu, mesajul prin care şi-a lăsat fanii cu gura căscată

Liviu Teodorescu a vrut să destindă atmosfera pe reţelele de socializare, din dorinţa de a atrage atenţia fanilor. A vrut să facă haz de necaz de faptul că soția lui îi aduce foarte multe aprecieri pe rețelele de socializare, atunci când postează fotografii cu ea.

Aşadar, artistul a decis să publice o nouă imagine alături de Iulia, de data aceasta din ziua nunţii. „Îmi scot soția la produs pe Instagram, ca să fac like-uri. Dați like ca să-mi mai treacă din vinovăție!”, a scris Liviu Teodorescu, pe contul lui de Instagram.