Dinu Patriciu a revenit în ţară. Vezi cum arată afaceristul, la aproape 4 luni după operaţie

Dinu Patriciu s-a recuperat la Londra, după operaţia de transplant de ficat suferită în decembrie 2012, dar de curând a făcut o vizită fulger în România. Paparazii wowbiz.ro l-au fotografiat pe omul de afaceri, care acum este cu 40 de kilograme mai slab decât înainte de operaţie, dar afişează un tonus bun.

09 apr. 2013, 20:31

Dinu Patriciu şi-a încheiat perioada de recuperare, după operaţia de transplant de ficat suferită la sfârşitul anului trecut. Potrivit wowbiz.ro, el a petrecut perioada post-operatorie la reşedinţa pe care o deţine la Londra însă zilele trecute omul de afaceri a făcut o vizită fulger în România.

În timpul cât a stat în ţară, Dinu Patriciu a locuit la vila sa din cartierul Primaverii şi a mers la biroul său şi la câteva dintre firmele pe care le deţine.

Din imaginile surprinse de paparazzii wowbiz.ro se poate observa că Patriciu afişează un tonus bun şi, mai slab cu aproape 40 de kilograme după operaţie, pare să fi trecut foarte bine peste momentul de cumpănă de la finalul anului trecut.