Dinu Patriciu, despărţit de soţie de o chinezoaică

O chinezoaică l-ar fi despărţit pe Dinu Patriciu de soţie şi e pe cale să pună mâna pe toată averea lui, scriu cei de la cancan.ro. Potrivit acestora, Melanie Chen a devenit şefa supremă a afacerilor lui Dinu Patriciu. Ea pare să fie motivul pentru care soţia lui Patriciu a dispărut din viaţa publică românească şi s-a retras în insula San Marteen.

RomaniaTV.net
25 oct. 2012, 05:42
Dinu Patriciu, despărţit de soţie de o chinezoaică

Potrivit celor de la cancan.ro, Melanie Chen l-a însoţit pe Dinu Patriciu la un spital din Milano, pe 18 octombrie. Împreună cu ei se află şi Ana, fiica omului de afaceri.

Melanie Chen are 43 de ani şi l-a cunoscut pe Dinu Patriciu pe vremea când era angajată a companiei care a asigurat consultanţa vânzarii Rompetrol către cazacii de la KazMunaiGaz. Ea este şefa DP Holding, companie care controlează mai multe societăţi care îi aparţin lui Dinu Patriciu. Mai mult, fratele ei, Peter Chen, conduce toate investiţiile de capital ale magnatului român.

Apropierea dintre cel mai bogat român şi femeia de afaceri de origine chineză a devenit vizibilă în anul 2010. De atunci, Dinu Patriciu şi-a mutat reşedinţa în casa din Londra a lui Melanie.