Diplomat străin, rănit în Bucureşti! Bărbatul a ajuns la spital

Un diplomat ataşat la Ambasada Franţei din România a fost lovit de o maşină în centrul Capitelei. Bărbatul se deplasa pe o trotinetă electrică.  

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 20:26
Diplomat străin, rănit în Bucureşti! Bărbatul a ajuns la spital

Angajatul Ambasadei Franţei se deplasa pe o trotinetă electrică în Bucureşti, la intersecţia str. Lt. Aviator Radu Beller cu Calea Dorobanţi, când a fost lovit de un autoturism. Bărbatul a fost rănit şi transportat la spital. Cu toate acestea, nu există informaţii despre starea sa sau despre cine este vinovat de producerea accidentului. Bărbatul beneficiază de imunitate diplomatică.

„În jurul orei 18.55, în urma apelului 112 polițiști ai Brigăzii Rutiere s-au deplasat în zona intersecției Piața Dorobanților – str.Radu Beller, unde a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism și o trotinetă electrică. Din primele date, conducătorul unui autoturism a intrat în coliziune cu o trotinetă electrică condusă de un bărbat, în urmă impactului rezultând rănirea conducătorului trotinetei electrice, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijri medicale. S-a efectuat cercetarea la fața locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier. În zona evenimentului rutier nu au fost probleme de trafic”, a precizat Poliţia Capitalei.