Direcţia de Permise Ilfov a demarat o anchetă, după ce un deputat USR l-a surprins pe Dan Şova care ar fi sărit rândul

Decizie de ultimă oră după ce Șova a fost surprins când sărea coada de la permise. Cei doi angajați care l-au ajutat pe fostul senator vor fi cercetați disciplinar după ce direcţia de permise şi înmatriculări a demarat o anchetă internă în acest caz, transmite România TV.

RomaniaTV.net
07 apr. 2017, 09:57
Direcţia de Permise Ilfov a demarat o anchetă, după ce un deputat USR l-a surprins pe Dan Şova care ar fi sărit rândul

Dan Sova, fost deputat PSD si fost ministru al Transporturilor, ar fi fost surprins joi de catre un deputat USR in timp ce a sarit randul la coada de la preschimbarea permiselor. Directia Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor a anuntat, vineri, ca a demarat o ancheta in acest caz si ca a descoperit ca doi lucratori ai Serviciului l-ar fi ajutat pe Sova sa isi preschimbe permisul sarind coada de la ghiseu.

„In urma aspectelor semnalate in data de 06.04.2017, cu referire la activitatea de preschimbare a permiselor de conducere de catre Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor din cadrul Institutiei Prefectului jud. Ilfov, la nivelul unitatii noastre s-au declansat inca din cursul serii de ieri verificari ale acestor aspecte”, se arata intr-un comunicat. „Din verificarile efectuate a rezultat faptul ca doi lucratori din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Ilfov, respectiv DRPCIV ar fi facilitat efectuarea unei operatiuni de preschimbare a permisului de conducere al unei persoane. Precizam ca nicio persoana cu functie de conducere nu a avut cunostinta de aceasta situatie”, sustine DRPCIV.

„Avand vedere aceste aspecte, a fost declansata  procedura de cercetare disciplinara care va stabili existenta sau inexistenta unei abateri disciplinare si aplicarea, dupa caz, a sanctiunilor, conform prevederilor legale”, informeaza institutia.

Deputatul USR, Cornel Zainea, a scris joi pe contul de Facebook ca l-a surprins pe Dan Sova in timp ce sarea randu de la ghiseu la Directia de Permise Ilfov. Deputatul USR sustine ca, in timp ce astepta la coada de la permise cu un bon de ordine, l-a surprins pe Dan Sova sarind randul.

„Dupa ce platesc taxa la un ghiseu unde sunt lipite zeci de foi printate pe un perete, iau un bon de ordine si ma asez la coada. Aveam 5 persoane in fata, 2 ghisee erau functionale. Asadar un timp de asteptare foarte mic. Deodata surprind o scena care imi taie rasuflarea: un domn care presupun ca e un angajat la DRCPIV, il baga scurt in fata pe cineva venit de curand. Incerc sa imi amintesc fata teribil de cunoscuta a VIP-ului, apoi dintr-o data ma luminez: Dan Sova, chiar el!”, scrie deputatul USR.

„La iesirea lui din cabina nu apuc sa-i fac o poza inainte sa-si puna foarte rapid ochelarii de soare la ochi, omul e versat!”, scrie Zainea.

Zainea a mai spus ca l-a urmarit afara din cladire pe Sova si l-a vazut „multumindu-i cu o strangere de mana „pilei” care l-a ajutat sa nu-si iroseasca 7 minute din viata stand la rand ca o persoana normala”.

La final, Zainea a mai povestit si cum a decurs experienta sa de la ghiseul permise: „Evident ca n-am avut toate actele necesare din prima, mi-au lipsit vreo 2 copii xerox. Totusi personalul e tanar, civilizat, operativ. Pacat ca sunt fotati sa faca asemenea matrapazlacuri”.


loading...