Direcţia Judeţeană pentru Sport Argeş a deschis o cantină pentru orice buzunar VIDEO

Direcţia Judeţeană pentru Sport din Argeş a găsit soluţia pentru a-şi mări veniturile, şi anume a deschis o cantină cu preţuri accesibile oricui. Unitatea a devenit cea mai ieftină cantină din oraş, iar mâncarea la cazan este atât de apreciată încât clienţii nu lipsesc.

RomaniaTV.net
01 aug. 2012, 14:32
Direcţia Judeţeană pentru Sport Argeş a deschis o cantină pentru orice buzunar VIDEO

În urmă cu puţin timp, în locul cantinei fusese un depozit, însă spaţiul a fost reamenajat şi transformat. Atunci când alege meniul, bucătarul ţine cont în primul rând de regimul sportivilor.

„Cu cât e mai multă mâncare, cu atât e mai bună. Totul este bun la cazan, şi varza şi fasolea cu ciolan, totul este la superlativ”, spune Nelu, bucătarul.

Oricine are acces la cantina ieftină. Un meniu format din două feluri de mâncare şi desert costă 9 lei.

„A fost modalitatea prin care Direcţia de Sport a judeţului Argeş a ales-o pentru a ne mări fondurile, pentru a ne mări posibilitatea financiară să ne mărim salariile, să ne plătim impozitele la stat, să fim pe linia de plutire”, a declarat Laurenţiu Achimescu, director DJTS Argeş.

Direcţia de Sport Argeş primeşte bani de la minister doar pentru salarii şi utilităţi. Aşa că profitul de la cantină va fi folosit pentru organizarea de evenimente şi participarea sportivilor la întreceri.