Directoare ARR, reţinută alături de alte două persoane într-un dosar de MITĂ

O directoare din cadrul ARR şi doi afacerişti au fost reţinuţi pentru şpagă. Şefa unei direcţii a Autorităţii Rutiere Bucureşti a fost săltată de procurori pentru că ar fi primit o maşină, bani şi mai multe bunuri de la doi patroni. În schimbul şpăgii, directoarea trebuia să îi ajute să obţină licenţe pentru mai multe trasee din judeţ.

14 mart. 2014, 11:16
Directoare ARR, reţinută alături de alte două persoane într-un dosar de MITĂ

Şefa direcţiei licitaţii a Autorităţii Rutiere Bucureşti este acuzată de procurorii DNA că a cerut şi a primit mită de la un patron de firmă de transporturi pentru a aranja mai multe licitaţii pentru drumurile judeţene, informează România TV.

Citeşte şi Record de şpagă în Sălaj: Un medic a luat mită de 125 de ori în doar 11 zile

Procurorii spun că şefa ARR ar fi cerut şi primit mai multe bunuri, printre care un televizor, un autoturism, dar şi obiecte vestimentare cu o valoare totală de peste 12000 de euro, 10000 de lei, precum şi două laptop-uri cu o valoare de peste 3500 de euro.  Cei trei au fost reţinuţi şi urmează să fie duşi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă de 29 de zile. Printre altele, cei trei vor fi cercetaţi de luare şi dare de mită, precum şi pentru fals.