Directoarea de liceu din Focşani care s-a iubit cu elevul ei a divorţat FOTO

Acum un an, în mai 2018, pe internet au apărut fotografii cu profesoara de pictură Diana Ţăicuţu în scene tandre cu un elev al liceului pe care-l conducea.

RomaniaTV.net
26 mai 2019, 08:22

Acum un an, în mai 2018, pe internet au apărut fotografii cu profesoara de pictură Diana Ţăicuţu în scene tandre cu un elev al liceului pe care-l conducea, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Elevul care avea o relaţie amoroasă cu directoarea liceului a pierdut bursa Casei Regale. Filmuleţul XXX i-a adus nota 8 la purtare

„Diana Ţăicuţu, directoarea Liceului de Artă Gh. Tatarescu din Focşani, în vârstă de 36 de ani, este protagonista unui scandal cu tentă sexuală. Fotografii în care profesoara de pictură apare dezbrăcată, în scene tandre cu un elev de clasa a XII-a, de la acelaşi liceu, au fost postate pe o pagină de Facebook cu explicaţia „Arta sexului la Focşani. Directoarea liceului de Arte transformă elevii în jucării sexuale şi predă la domiciliu”. Imaginile cu profesoara şi elevul în vârstă de 19 ani au fost suprinse cu o cameră de supraveghere montată în locuinţa ei personală de fostul ei soţ, probabil pentru a dovedi infidelitatea femeii. Cei care au distribuit fotografiile le-au şters între timp, dar imaginile au ajuns deja în presa locală. Profesoara Diana Tăicuţu a cerut publicaţiilor care au prezentat fotografiile retragerea acestora, ameninţându-le cu acţionarea în judecată”, nota sursa citată.

Imediat, Diana Țăicuțu și-a dat demisia din funcție, iar peste incident s-a așternut uitarea. Pe 7 ianuarie 2019, însă, Judecătoria Focșani a consemnat divorțul dintre Diana și soțul ei, stabilind ca fostul ei partener să achite lunar suma de 500 de lei drept pensie alimentară pentru fiul lor, astăzi în vârstă de 5 ani.