Directoarea unei şcoli din Ploieşti, BĂTUTĂ CU BESTIALITATE de tatăl unei eleve de clasa a VIII-a

Directoarea unei şcoali din Ploieşti a fost bătută cu bestialitate de tatăl unei eleve de clasa a VIII-a. Incidentul s-a petrecut vineri, în jurul prânzului, la o şcoală gimnazială. Totul a pornit în momentul în care eleva a fost trimisă acasă de profesoara de limba română, care este şi directoarea şcolii. Supărat că fiica lui a fost trimisă acasă de cadrul didactic, bărbatul a reacţionat violent. A mers la şcoală şi a luat-o la pumni pe directoare.

RomaniaTV.net
30 mai 2014, 10:16
Directoarea unei şcoli din Ploieşti, BĂTUTĂ CU BESTIALITATE de tatăl unei eleve de clasa a VIII-a

Incident grav petrecut vineri într-o şcoală din Ploieşti. Directoarea unităţii de învăţământ a fost luată la pumni de tatăl unei eleve de clasa a opta. Fata fusese trimisă acasă să se schimbe pentru că era îmbrăcată indecent. Eleva avea o ţinută cu decolteu în condiţiile în care şcoala are uniformă proprie şi reguli stricte în ceea ce priveşte purtarea ei. Ajunsă acasă, copila a povestit tatălui ei ce s-a întâmplat şi acesta a mers la şcoală imediat.

Directoarea a fost luată la pumni, sub privirile îngrozite ale profesorilor. Cadrele didactice au chemat poliţia şi femeia a fost transportată de urgenţă la la spital.

Tatăl elevei de clasa a VIII-a a fost dus la secţia de poliţie pentru a da explicaţii.