Scandal sexual la Liceul de Artă din Focşani. Fotografii indecente publicate pe Internet

Publicat: Duminică, 13 Mai 2018 15:54 // Actualizat: Luni, 14 Mai 2018 11:43 // Sursa: romaniatv.net

Mai multe fotografii în care ar apărea directoarea Liceului de Artă Gh. Tattarescu din Focșani, Diana Rozalia Tăicuțu, și un elev al unității de învățământ pe care aceasta o conduce au fost postate în urmă cu câteva ore pe Facebook. În fotografiile prezentate de Monitorul de Vrancea pot fi văzuți o femeie și un bărbat care se îmbrățișează, apoi sunt prezentați dezbrăcați.

Potrivit sursei citate, relația dintre cei doi este mai veche, iar tânărul care apare în imagini urmează cursurile şcolii în care Diana Tăicuțu este profesoară şi este major.

De asemenea, sursa citată precizează că fotogafiile ar fi fost făcute chiar în locuința profesoarei şi ar fi fost postate pe Facebook de către soțul directoarei, cei doi aflându-se în proces de divorţ. 

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 mai 19:45
Răspunde | Votează email 0 email
LARRY ELLISON
Ai nevoie de un împrumut autentic?
Vrei să-ți plătești facturile?
Aveți nevoie de împrumut personal?
Aveți nevoie de vreun fel de împrumut?
Aveți nevoie de împrumut de afaceri?

Vrei să fii stabil din punct de vedere financiar? email: [email protected]

Completați formularul de cerere.
1) Numele complet:
2) Țara:
3) Suma necesară:
4) Durata împrumutului:
5) Număr de telefon:

Email: [email protected]
15 mai 05:27
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
14 mai 09:09
Răspunde | Votează email 1 email
un cetățean
Wow!Doina,dacă ai avea un băiat de vârsta lui,ai accepta ca o hoașcă care ar trebui să-i fie mamă,să fie amantă,soție...Rușine,rușine,...Cunosc părinții acestei matracuce,sunt oameni de cultura Valreia Manta tăicuțu și Nicolae Tăicuțu.Acum doi- trei ani tratau cu reacții mizere oamenii de rând ai societății.Si cum roata e rotundă au ajuns ei înșiși să fie tratați astfel.Încă odată, rușine!Atât de dezvoltată cultura în țară încât am ajuns să facem practica cu copii.
13 mai 23:19
Răspunde | Votează email 2 email
Doina
Bine și dacă este în divorț și bărbatul cu care apare în poze este major, care este problema? Cumva a soțului care nu acceptă asta? Ce mai știre...
13 mai 19:18
Răspunde | Votează email -4 email
costica
Super-oferta: castiguri online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email: [email protected] com
1
EUR
4.8358
RON
15 Aug
noapte 17 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H