Director din Iaşi, surprins de elevi dormind la catedră FOTO

Directorul unui şcoli profesionale din Iaşi a fost surprins de elevii săi dormind în timpul orei de curs. Inspectoratul Școlar Județean Iași urmează să facă o anchetă în acest caz. 

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 13:34

Directorul Școlii Profesionale din Tătăruși, Ion Ghiban, a fost surprins de elevii săi în timp ce dormea la curs. În imagini se poate observa cum cadrul didactic stă cu ochii închiși în timpul orei, iar în unul dintre filmulețe acesta pare că a adormit cu telefonul la ureche.

„Reprezentanți ai Inspectoratului Județean Iași vor merge astăzi la Școala Profesională Tătăruși, vor analiza situația semnalată și apoi vom oferi un punct de vedere”, a precizat Antonina Bleorț, inspector școlar și purtător de cuvânt al ISJ Iași, potrivit ziaruldeiaşi. 

Ion Ghiban este profesor de Educaţie tehnologicǎ, grad didactic I. A absolvit Liceul Internat „Costache Negruzzi” , promoţia 1974. Este absolvent al Facultății de Electrotehnicǎ, Universitatea Tehnicǎ „Gh. Asachi” din Iaşi și al Facultății de Știinţe Economice de la Universitatea „Al. I. Cuza” din Iaşi. Are urmate cursuri Postuniversitare de Educaţie tehnologicǎ la Universitatea Tehnicǎ ,”Gh. Asachi” din Iaşi. 

 Citeşte şi Caz şocant într-o comună din Iaşi. Elevii au ajuns să facă ore în prăznicarul unde se face pomenirea morţilor