Directorul CAS Călăraşi, prins beat la volan, a fost dat afară

A fost destituit pentru că a fost prins de poliţişti beat la volan. După ce a fost înregistrat în timp ce povestea unui reporter România TV aventurile de pahar de la inaugurarea unei secţii a spitalului judeţean, Victor Grosu şi-a pierdut serviciul. Preşedintele CNAS nu a gustat momentul de sinceritate şi l-a dat afară pe directorul chefliu.

RomaniaTV.net
27 oct. 2012, 11:22
Directorul CAS Călăraşi, prins beat la volan, a fost dat afară

Victor Grosu a fost destituit din funcţia de director general al CAS Călăraşi. Poliţia l-a lăsat pe Victor Grosu fără permis şi i-a deschis un dosar penal.

Pentru Victor Grosu, totul s-a petrecut cât ai zice „hai noroc”. Abia ce plecase beat de la o inaugurare şi a fost oprit în trafic de poliţişti. A rămas fără permis, dar mai rău, i-a mărturisit totul, din greşeală, unui reporter România TV.

„Problema e că m-a oprit cineva, mi-a ieşit ceva, mi-am luat-o-n freză şi mâine dimineaţă o să mă duc la IML”, a început să îşi povestească Grosu păţania, fiind convins că vorbeşte cu un prieten. Directorul CAS aştepta să se prezinte la IML şi nu ştia încă rezultatul etilotestului, însă valoarea alcoolemiei detectată de acesta era cu mult pestelimita normală, adică de 0,77 mg/l alcool pur în aerul respirat, după cum a precizat Mihaela Stan, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. VEZI AICI CONFESIUNEA.