Directorul Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea, arestat preventiv pentru luare de mită

Directorul CAS Vrancea, Mihail Copaci, este arestat preventiv pentru 30 de zile, după de a fost prins în flagrant în timp ce lua o mie de euro şpagă.

RomaniaTV.net
02 mart. 2016, 08:39
Directorul Casei de Asigurări de Sănătate Vrancea, arestat preventiv pentru luare de mită

Mihai Copaci, directorul Casei pentru Asigurări de Sănătate Vrancea, a fost arestat duminică, pentru 30 de zile, în urma unui flagrant pentru luare de mită. Informația a fost confirmată de Lidia Săplăcan, purtătorul de cuvânt al Direcției Naționale Anticorupție.

Întreaga acţiune a avut loc în parcarea unui hipermarket. Înainte să ajungă după gratii, Copaci şi-a dat demisia prin fax, iar ulterior a fost suspendat din PNL până la soluţionarea anchetei.

Mihail Copaci a fost arestat chiar înainte să suţină proba scrisă a examenului pentru un nou mandat la conducerea CJAS Vrancea. „Mihai Copaci a fost arestat pentru luare de mită. A fost un flagrant organizat sâmbătă, de către structura centrală a DNA. Valoarea sumei reprezentând mita este de 1000 de euro. El a fost reținut pentru 24 de ore și în cursul zilei de duminică instanța Tribunalului București a dispus arestarea sa pentru 30 de zile”, a declarat Lidia Săplăcan, purtătorul de cuvânt al DNA.