Directorul companiei de apă din Alba încasează o primă anuală de 16.000 de euro pentru realizarea planului de încasări

Directorul general al companiei Apa CTTA Alba, fostul prefect și deputat PDL Ştefan Bardan, primeşte de la Consiuliul de Administrație dreptul de a beneficia de o primă anuală de 16.000 de euro. Suma reprezintă de șapte ori salariul pe care directorul, promovat recent din funcția de director de marketing. 

RomaniaTV.net
24 mai 2017, 07:31
Directorul companiei de apă din Alba încasează o primă anuală de 16.000 de euro pentru realizarea planului de încasări

La patru luni de la preluarea funcției de director general al companiei Apa CTTA Alba, Ştefan Bardan urmează să primească o primă de 16.000 de euro., dar asta începând cu anul viitor deoarece anul acesta a încasat prima de șapte salarii fostul director, proaspăt pensionat.

Ceilalți directori primesc o primă anuală, care reprezintă de cinci ori salariul lunar.

De prime beneficiază şi membrii Consiliului de Administraţie. Astfel, cei din Consiliul de Administrație primesc de cinci ori indemnizația lunară. Membrii CA se întâlnesc o singură dată pe lună și pentru asta, fiecare primește în jur de 2500 lei. 

APA CTTA Alba este o societate aflată în subordinea Consiliului Județean Alba. 

Acționariatul societății Apa CTTA SA Alba este format din Consiliul Județean Alba și Consiliile locale din cele 11 municipii și orașe ale județului Alba (Alba Iulia, Abrud, Aiud, Baia de Arieș, Blaj, Câmpeni, Cugir, Teiuș, Zlatna, Ocna Mureș, Sebeș).

SC APA CTTA SA Alba are în componență 7 sucursale fără personalitate juridică şi o cifră de afaceri de 22.000.000 lei, potrivit informaţiilor publice de pe site-ul instituţiei.

Cu excepţia noului director Ştefan Bardan, declaraţiile de avere ale directorilor adjunct, tehnic, economic şi de resurse umane nu pot fi accesate, dintr-o eroare de comandă pe site. Practic atunci când apeși pe declarația de avere a vreunuia dintre directori siteul face un refresh si revine la pagina inițială.

În cealaltă secțiune toate butoanele funcționează, dar  în declarația de avere a unuia dintre membri  CA, (Dorina Alexi)  nu sunt completate datele privind veniturile, chiar dacă are trecută funcţia de director economic la DPL SA în declaraţia de interese.