Directorul interimar al Spitalului Floreasca a fost demis de ministrul Sănătăţii

Publicat: Joi, 21 Aprilie 2016 09:35 // Actualizat: Joi, 21 Aprilie 2016 09:49 // Sursa: romaniatv.net

Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, l-a demis pe directorul interimar al Spitalului Floreasca, Nicuşor Luchi.

Ministrul Patriciu Achimaş Cadariu l-a demis pe Nicuşor Luchi joi dimineaţă, după ce a constatat că unitatea de arşi nu este complet funcţională. Luchi a fost înlocuit cu directorul medical Sorin Păun.

Demiterea a fost anunţată după ce ministrul Cadariu a mers joi dimineață la Spitalul Floreasca, pentru a vedea cum arată secția pentru arși, după ce miercuri a fost organizată o  conferință de presă în care s-a anunțat inaugurarea acestui bloc nou, care ar trebui să trateze arșii grav din România.

Citeşte şi Spitalul Floreasca anunţă că unitatea specializată în tratamentul arşilor grav a devenit operaţională

La ora 9 dimineaţa, ministrul nu a găsit însă nici doctori, nici asistent și, în plus, unitatea era în continuare închisă.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 apr 09:47
... Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, l-a demis pe directorul interimar al Spitalului...
21 apr 09:47
...Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, l-a demis pe directorul interimar al Spitalului Floreasca, Nicuşor Luchi. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
21 apr 09:40
...l-a demis pe directorul interimar al Spitalului Floreasca, Nicuşor Luchi. Citește mai departe… Citeste mai departe: Directorul interimar al Spitalului Floreasca a fost demis de ministrul...
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H