Directorul „pedichiură” vrea să revină la Primăria Târgu Jiu. Instanţa i-a dat câştig de cauză

Directorul din Primăria Târgu Jiu, cel care și-a pus subalterna să-i facă pedichiura, a câștigat procesul cu primăria care l-a dat afară. Cu toate că este o decizie în primă instanţă, bărbatul speră că va reveni în funcția de conducere de la primărie.

11 feb. 2021, 16:34
Directorul „pedichiură” vrea să revină la Primăria Târgu Jiu. Instanţa i-a dat câştig de cauză
Directorul "pedichiură"vrea să revină la Primăria Târgu Jiu. Instanţa i-a dat câştig de cauză

Marian Rotaru, fost director Primăria Târgu Jiu concediat după apariţia unor imagini în care o angajată a instituţiei îi face pedichiura la birou, ar putea reveni la primărie. La mai bine de doi ani de la izbucnirea scandalului, fostul director este convins că a fost victima unei înscenări.

El a câştigat procesul cu Primăria Târgu Jiu în primă instanţă şi speră că se va întoarce la fostul loc de muncă. Când a fost concediat era director în cadrul Direcţiei de Patrimoniu.

Citeşte şi: Directorul din Primăria Târgu-Jiu, fotografiat în timp ce femeia de serviciu îi făcea pedichiura la birou, detaşat tot ca director

Vă reamintim că Marian Rotaru a fost fotografiat în timpul programului de lucru cu pantalonii suflecaţi şi cu picioarele într-un lighean în timp ce o angajată a primăriei îi făcea pedichiura. Forografia a fost făcută de o altă angajată cu un aparat de fotografiat aparţinând instituţiei. Imaginile au fost găsite de noul primar, care l-a trimis pe Marian Rotaru în faţa Comisiei de Disciplină. Ca urmare a raportului Comsiei de Disciplină, care a indicat o activitate „nesatisfăcătoare”, Marian Rotaru a fost dat afară. Ulterior, directorul concediat a contestat în instanţă raportul, iar judecătorii i-au dat câştig de cauză.

Citeşte şi: Directorul fotografiat în timp ce îşi făcea pedichiura scapă nepedepsit