Directorul din Primăria Târgu-Jiu, fotografiat în timp ce femeia de serviciu îi făcea pedichiura la birou, detaşat tot ca director

Primăria Târgu-Jiu a dispus, miercuri, detaşarea şefului Direcţiei Publice de Patrimoniu, Marian Rotaru, la patru luni după ce a apărut într-o fotografie în timp ce femeia de serviciu pare că îi face pedichiura la birou. În perioada cercetării disciplinare, acesta va fi director adjunct la direcţia de protecţie socială.

RomaniaTV.net
06 feb. 2019, 12:58
Directorul din Primăria Târgu-Jiu, fotografiat în timp ce femeia de serviciu îi făcea pedichiura la birou, detaşat tot ca director

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a decis, miercuri, ca Marian Rotaru, şeful Direcţiei Publice de Patrimoniu, să fie detaşat ca adjunct al Direcţiei de Protecţie Socială (DPS), până la finalizarea cercetării disciplinare după apariţia unei fotografii în care o femeie de serviciu din cadrul primăriei pare că îi face pedichiura.

„Un director dintr-o instituţie, în momentul în care îl muţi într-o altă instituţie, trebuie să-l duci pe poziţie similară, deci puteam să aleg una dintre poziţiile de directori sau director adjunct. În urma concursului, dânsul a fost desemnat ca director al Direcţiei de Patrimoniu.

Eu puteam, din funcţiile de conducere, să aleg una dintre funcţii pe care să-l pot muta pe domnul Rotaru. La acest moment, temporar, postul de la Direcţia de Protecţie Socială este liber. La propunerea Comisiei de Disciplină, putea să fie şi suspendat, dar, existând comisie de disciplină, îmi propune măsurile pe care pot să le iau”, a declarat Marcel Romanescu, primarului municipiului Târgu-Jiu.