Directorul pieţelor din Timişoara îl sfidează de pe plajă din Florida pe primarul care i-a cerut de demisia: „Prostul de Fritz să explice că e depăşit”

Ionuț Nasleu, directorul Piețe SA Timișoara, a reacționat cu jigniri la adresa primarului Dominic Fritz, care i-a cerut demisia în urma unui incendiu dintr-o piață timișoreană.

14 feb. 2021, 10:52
Directorul pieţelor din Timişoara îl sfidează de pe plajă din Florida pe primarul care i-a cerut de demisia: „Prostul de Fritz să explice că e depăşit”

”Prostul de Fritz, imi cere demisia, dar sa explice ca e depasit, sa susțină P.S. Mă întreb, când a fost sincer dl primar – când m-a lăudat că am găsit soluții pentru piețari în perioada când aceste spații erau închise, sau acum, când îmi cere, din nou, demisia. Să profiți de acest nefericit accident pentru a cere demisii și demiteri ca să îți ascunzi neputința, asta da tehnică de influencer mediatic!”, a scris Ionuţ Nasleu pe Facebook. Directorul pieţelor din Timişoara se află în prezent în vacanţă în Florida.

Ulterior, Nasleu a revenit şi l-a atacat din nou ăpe primarul Dominic Fritz: „Fritz, fii o singura data in viața bărbat , ca noi știm ca nu ești , cheamă-ma la tine și spune-mi ce ai de spus , nu imi trimite mesaje de genul ca ai primit doua brăduțe. PS. Ești cea mai mare dezamagire, nu mai semnezi nimic , ești doar un influencer trist, care nu vorbeste limba romană„.

Citeşte şi Dominic Fritz: „Avem un paradox în România. Salariile în sectorul public sunt prea mici şi prea mari pentru cei care freacă menta”

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a cerut sâmbătă demiterea directorului Societăţii Pieţe SA, Ionuţ Nasleu, după ce un incendiu a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, la hala de flori a unei pieţe din apropierea centrului oraşului. Pompierii au stabilit că focul a pornit de la un scurtcircuit.

Dominic Fritz a făcut o vizită, sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17.00 în Piaţa 700, împreună cu viceprimarul Cosmin Tabăra, unde a stat de vorba cu comercianţii de flori care au curăţat locul după incendiul izbucnit sâmbătă dimineaţa şi au redeschis tarabele. Fritz a solicitat demiterea directorului Pieţe S.A., Ionuţ Nasleu.

Citeşte şi Dominic Fritz, primarul Timişoarei, scrisoare deschisă către Valeriu Gheorghiţă şi Vlad Voiculescu: „Nu avem suficiente doze de vaccin”

”Acest incendiu nu este doar un accident, ci şi un simbol al incompetenţei cu care a fost condusă societatea Pieţe S.A., este un simbol al incompetenţei groteşti cu care s-a înconjurat domnul Robu şi eu voi cere Consiliului de Administraţie să facă o şedinţa de urgenţă şi să demită pe domnul Nasleu. Această situaţie nu ne surprinde, noi ştim de când a preluat societatea, avem şi probleme majore financiare, în 2018 era încă pe profit, în 2019 am avut pierderi de 1.200.000 de lei şi anul trecut de peste 1 milion şi jumătate de lei. Eu cred că este nevoie de un nou început la Pieţe S.A. şi această zona trebuie să fie în mijlocul unei noi strategii pentru Pieţe Timişoara şi trebuie să terminăm cu acest amatorism bizar ce am văzut la Pieţe S. A. în ultimele săptămâni”, a declarat la Piaţa 700 primarul Dominic Fritz.