Directorul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj este în carantină, întors de la Milano, a fost plasat în carantină

Se înmulţesc problemele în judeţul Gorj, după ce primul caz de coronavirus din România a fost confirmat în comuna Prigoria.

RomaniaTV.net
28 feb. 2020, 12:30
Directorul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj este în carantină, întors de la Milano, a fost plasat în carantină

Șefa DSP Gorj a fost demisă de către ministrul Sănătății, Victor Costache, după scandalul izbucnit pe tema persoanelor carantinate de la Gorj, ca urmare a expunerii la noul coronavirus, potrivit România TV, iar vineri Mediafax informează că directorul Serviciului de Ambulanţă Gorj este plasat în carantină încă de marţi, după ce s-a întors dintr-o călătorie la Milano, în zona de nord a Italiei.

„De marți sunt izolat la domiciliu. Am avut o rezervare făcută de vreo două luni, pentru Milano și când ne-am dus, numai bine că a început nebunia. Ne-am întors luni seara, la 21.00, marți la 01.15 am fost în aeroport în Craiova, ne aștepta acolo DSP-ul Dolj, ne-au verificat cu termometrele și ne-au luat datele. Au zis să rămânem acasă, autoizolare 14 zile, cu soția, ne verifică în fiecare zi DSP-ul. Deocamdată nu avem nimic, nici măcar temperatură. Probe nu ne-au recoltat”, a declarat Constantin Mitroi.

Citeşte şi: Două noi cazuri de coronavirus în România. O femeie din Timişoara şi un bărbat din Maramureş sunt infectaţi cu Covid-19