Directorul Spitalului din Râmnicu Sărat s-a răzgândit în legătură cu demisia prezentată cu o zi în urmă. Cum motivează managerul

Directorul Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat, care luni a demisionat din funcţia ocupată, s-a răzgândit. Prin intermediul unui comunicat remis presei, managerul Adrian Danielescu a explicat că a revenit asupra demisiei deoarece "nu este un moment bun ca instituţia să rămână fără conducere", unitatea medicală fiind spital suport COVID.

RomaniaTV.net
23 iun. 2020, 09:18
Directorul Spitalului din Râmnicu Sărat s-a răzgândit în legătură cu demisia prezentată cu o zi în urmă. Cum motivează managerul

Managerul şi-a motivat demisia prin aceea că nu a fost anunţat de vizita ministrului Nelu Tătaru la spital Spitalul din Râmnicu Vâlcea, astfel încât nu a reuşit să ajungă la unitatea medicală în timp util. În vizita efectuată la acest spital, Nelu Tătaru a fost întâmpinat doar de primar şi de managerul medical.

Vizita ministrului Sănătăţii şi ceea ce a urmat după m-au făcut să iau decizia de a-mi depune cererea de demisie. Nu este normal ca într-o perioadă grea ca aceasta pe care o străbatem, perioada în care alături de personalul medical, şi nu numai, am încercat să obţinem maximul de rezultate posibil, cu un minim de resurse, managerul spitalului să nu fie chemat ca să poată să expună problemele cu care se confruntă unitatea, şi implicit angajaţii şi pacienţii, la vizita ministrului de resort. Neimplicarea mea la discuţii am considerat-o ca fiind o lipsă de apreciere asupra activităţii proprii de manager. Acest lucru m-a făcut să-mi depun demisia”, a explicat Danielescu.

Citeşte şi Nelu Tătaru a anunţat câţi români au fost testaţi pentru coronavirus până acum, nici 2% din populaţia României

Adrian Danielescu spune că a revenit asupra deciziei pentru că spitalul traversează o perioadă grea şi nu este un moment bun pentru a rămâne fără conducere.

Ascultând argumentele celor care cu adevărat au muncit în acest spital şi care depun toate eforturile şi în prezent, mai ales în această perioadă grea, să-şi facă datoria, mi-am dat seama că nu este un moment bun ca instituţia să rămână fără conducere. Acum, consider că trebuie să trecem împreună peste aceste greutăţi, atât eu ca manager, cât şi cadrele medicale, pentru a acorda tot sprijinul pacienţilor. Drept pentru care m-am decis să revin asupra deciziei de demisie”, a arătat managerul general.

Duminică, la Spitalul din Râmnicu Sărat a venit ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, care a discutat cu primarul oraşului, Sorin Cârjan, şi cu directorul medical, Felicia Vasile.


loading...
Partenerii noștri