Directorul unei firme de transport din Sibiu a fost găsit spânzurat într-o pădure

Directorul tehnic al unei mari firme de transport din municipiul Sibiu a fost găsit spânzurat, în noaptea de luni spre marţi, într-o pădure de la marginea DN 1, în apropierea localităţii Veştem.

RomaniaTV.net
29 nov. 2011, 08:47
Directorul unei firme de transport din Sibiu a fost găsit spânzurat într-o pădure

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Sibiu, în noaptea de luni spre marţi un bărbat a fost găsit decedat în apropierea DN. Poliţiştii susţinând că nu există suspiciuni de omor, scrie Mediafax.

Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului l-a identificat pe B. Viorel (52 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu), în apropierea DN 1, la aproximativ 30 metri de partea carosabilă, spânzurat de un copac. Victima nu are urme vizibile de violenţă la examinarea sumară a corpului, doar urme specifice create la decesul prin spânzurare, nefiind suspiciuni de omor„, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, inspectorul Luciana Balteş.

Surse oficiale au declarat că este vorba despre Viorel Belei, director tehnic al firmei de transport Transcom, care îi aparţine omului de afaceri Ilie Carabulea.

Cunoscuţii bărbatului spun că acesta nu avea nici probleme familiale şi nici probleme la serviciu.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.