Discuție virală între Cătălin Măruță și Andreea Ibacka despre Cabral. Ce are în comun prezentatorul cu Ceaușescu

Soția lui Cabral, Andreea Ibacka, a fost invitată, miercuri, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la ProTV. Cele două vedete au avut o discuție virală. Ce are în comun prezentatorul TV cu Ceaușescu.

06 iul. 2022, 22:06
Discuție virală între Cătălin Măruță și Andreea Ibacka despre Cabral. Ce are în comun prezentatorul cu Ceaușescu

În cadrul vizitei pe canapeaua lui Măruță, Andreea Ibacka a dat mai multe amănunte din căsnicia cu soțul ei, Cabral, dezvăluind, printre altele și cum îl alintă pe partenerul ei de viață. Discuția a scos la iveală mai multe detalii amuzante. Iată despre ce este vorba:

Cum îl alintă Andreea Ibacka pe Cabral și legătura cu Ceaușescu

V-ați gândit vreodată că Nicolae Ceaușescu și Cabral au ceva în comun? Ei bine, este cât se poate de adevărat. Andreea Ibacka își alintă soțul „Nicu”, așa cum îi spuneau apropiații celebrului dictator.

Citește și: Scandal între Adela Popescu și Andreea Ibacka, în direct: „Care Cabral, ce să vezi!?

Actrița a mai povestit și că ea și Cabral nu dorm în același pat, dar a făcut alte dezvăluiri despre soțului ei. „Soțului meu îi zic „domnu Nicu”, că așa îl cheamă pe soțul meu, și Nicolae. Am avut noroc, metabolismul a fost prietenos, nu m-am îngrășat în sarcină, dar asta a fost secundar. Depinde în ce moment suntem. Când e lapte și miere între noi îi zic „Iubirică”, când nu suntem OK îi spun Cabral”, a spus Andreea Ibacka.

În continuare, Cătălin Măruță a vrut să afle mai multe de la soția lui Cabral.

Catalin Măruță: Cine este cocoșul la voi în casă?

Andreea Ibacka: Eu sunt poziția ghiocelului, iar când cocoșul cântă… El e cocoșul, Cabral, zic sa mă pun bine cu el, că poate schimbă iala.

Catalin Măruță: Doarme cu spatele la tine?

Andreea Ibacka: Noi nu mai dormim în același cameră de 4 ani, și atunci când dormeam, că așa am făcut copiii, am eu o regulă de aur, fiecare pe așternutul lui, parte în parte frățeste. E mai greu, dar suntem mult mai relaxați cu copilul, ca e a doua oară. Mă bucur mult de bebelușeala, nu mă enervez niciodată.

Cum o alintă Cabral pe soția lui

Catalin Măruță:

Cum te alintă Cabral?

Andreea Ibacka: Dei, de la ardei, Mic.

Cea mai mare frică a lui Cabral

Catalin Măruță:

Care este cea mai mare frică a lui Cabral?

Andreea Ibacka: Că nu apucă să își bifeze bucket-list-ul. Criza vârstei mijlocii ne-a lovit deja, el numără verile, pentru el vara este supremul, că atunci sunt festivalurile. El nu trece prin viață degeaba, îi place să traiască experiențe. Din păcate, avem prieteni care ne-au părăsit la o varsta mică, prevenția este importantă, dar trebuie sa trăiești fiecare zi ca și când ar fi ultima.

Catalin Măruță: Ce a zis Cabral prima dată când te-a văzut?

Citește și: Cătălin Măruță, confesiune în direct, despre salariul lui Cabral: „Aș munci și eu ca tine”

„El mă văzuse și a mai leșinat o data după mine, m-a întâlnit ăntr-o benzinărie, cu 1-2 înainte să fim colegi la Buftea, de atunci i-am dat cu leuca în cap. Cred ca faptul ca sunt miniona i-a placut. Când m-a vazut oficial, el nu l-am simpatizat foarte tare în prima faza, la prima lectură a scenariului, eu eram în prima banca, el mai în spate, și pentru că doream apă, nu doream să deranjez lumea din spate, el a sesizat asta și-a dat apa zicându-mi „poftim apa, prapadit-o”, a povestit Andreea Ibacka