Ce spun alegătorii din sectorul 6 despre candidatura lui Becali. L-ar vota? VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 20 Octombrie 2012 15:50 // Actualizat: Sâmbătă, 20 Octombrie 2012 22:29 // Sursa: România TV

Gigi Becali încinge spiritele şi printre românii de rând. În sectorul 6, acolo unde omul de afaceri va candida din partea PNL pentru un mandat de deputat, se discută aprins. Unii bucureşteni îl văd pe latifundiar ca pe un salvator, alţii sunt supăraţi foc şi nu cred că Becali va fi un bun politician.

"Să îşi vadă de treburile lui! Mai bine să stea în banca lui, că nici măcar pe Steaua nu este capabil să o îndrume. Tot timpul scoate bani din buzunar, aruncă cu ei în dreapta şi în stânga. Îşi bate joc de noi toţi. El nu poate. Capacitatea lui e limitată. El scoate oile şi vinde oile. Atât!", a spus unul dintre bucureşteni.

"Doamne păzeşte! Păi ăla e în toate minţile? Ăla e o oroare, dar cu ocazia asta Crin Antonescu îşi va găsi naşul!", a spus o bătrână.

"În primul rând să se ajute pe el! Să se ajute pe el şi apoi, dacă mai poate, să îi ajute şi pe alţii", a adăugat un pensionar.

Pe lângă vocile care îl contestă, Gigi Becali are şi susţinători. "Este un om sufletist, este un om credincios. Trebuie să credem în el. Dacă este el se va rezolva totul", a spus o simpatizantă a latifundiarului.

"El e sufletist şi cred că o să aibă multe voturi. Sunt foarte încântat de el, îmi pare bine să candideze", a adăugat o alta.

Eurodeputatul George Becali, finanţatorul echipei de fotbal Steaua, şi-a depus, vineri, adeziunea la Partidul Naţional Liberal

Întrunti vineri în şedinţă, Consiliul Naţional Executiv a validat candidatura lui George Becali  pentru un colegiu de deputat în Sectorul 6 din Capitală.

LISTA CANDIDAŢILOR PNL pentru ALEGERILE PARLAMENTARE 2012

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 oct 20:56
Răspunde | Votează email 0 email
Jiji
Macar Becali e sincer si patriot, nu o coada de topor
20 oct 19:46
Răspunde | Votează email 1 email
MICKY
Non-stop la rtv, ati luat "malai" la greu de la dejectia Becali, il lasati non-stop sa injure, sa faca pe toti care il contrazic "homosexuali" si tot felul de injurii si jigniri. HALAL!
Azi, l-ati sunat in timp ce era Codrin Stefanescu in studio, Beheeeecali l-a facut pe unul "esti homosexual, ma contrazici, dobitocule" etc !
Ati ajuns Becali-TV ("malai") si PSD-tv (tov.Ghita, "catindat" si sponsor, dupa ce a fost beneficiar de contracte de la PDSR-PSD)...Ce penibili !!!
20 oct 16:30
...În sectorul 6, acolo unde omul de afaceri va candida din partea PNL pentru un mandat de deputat, se discută aprins. Citește mai departe…. Citeste toata stirea DISCUŢII APRINSE. Ce spun alegătorii din sectorul 6 despre candidatura lui Becali. L-ar vota? VIDEO...
1
EUR
4.7354
RON
19 Sep
noapte 13 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H