Discuții aprinse la Survivor România, după ce Războinicii au mai pierdut un coechipier: „Ne-am fi bucurat și mai mult să fi plecat de la ei”

După ultima eliminare de la Survivor România a pornti un val de discuții aprinse între membrii fiecărei echipe.

20 feb. 2023, 19:49
Discuții aprinse la Survivor România, după ce Războinicii au mai pierdut un coechipier: „Ne-am fi bucurat și mai mult să fi plecat de la ei”
Discuții aprinse la Survivor România

După ce Codruța Began a părăsit Survivor România în urma voturilor celor de acasă , Faimoșii au parte de o noapte foarte liniștită. Bianca, cea care a reușit să scape de eliminare, spune că: „M-am umplut de energie că n-am ieșit”.

Ștefania speră că faptul că au rămas în formulă completă va aduce noi victorii în echipă: „Simt că o să fie săptămâna noastră”.

Războinicii, foștii coechipieri ai concurentei care a părăsit competiția, nu îi duc dorul acesteia, dar c toate astea și-ar fi dorit să plece cineva de la Faimoși.

Citește și: Survivor România, lider de audiență în seara în care Faimoșii au câștigat primul Joc de Imunitate. Trei Războinici se află în pericol de eliminare

„Ne-am fi bucurat și mai mult să fi plecat de la ei”, spune Alexandra Porkolab, care are o stare de spirit foarte bună.

„Două jocuri consecutive de Imunitate… cea mai mare realizare”, spune Andrei Krișan, încurajându-i pe colegii săi.

Săptâmâna aceasta toți concurenții de la Survivor România vor duce o luptă importantă pentru a rămâne în cursă. Ambele triburi vor avea parte de o serie de conflicte destul de dure. În echipa Războinicilor, liniștea va fi destrămată rapid din cauza activităților din Republica Dominicană, în timp ce în echipa Faimoșilor niciun joc nu se poate termina fără acuzații despre strategii.

Citește și: Scandal la Survivor România, în tabăra Războinicilor: „Vulpe ca tine n-am mai văzut în 40 de ani. Mi-ar fi rușine!”

În această seară cursa pentru premiul cel mare continuă la Survivor România și începe prima luptă pentru Imunitate a săptămânii, potrivit protv.ro.