Disney Plus a făcut oficial anunțul mult așteptat! În vară se lansează în România. Ce filme și seriale vor fi disponibile pe platforma de streaming

Disney Plus a anunțat oficial că apare pe piața din România în vara lui 2022.

29 ian. 2022, 16:26
Disney Plus a făcut oficial anunțul mult așteptat! În vară se lansează în România. Ce filme și seriale vor fi disponibile pe platforma de streaming

Disney Plus e serviciul de streaming ce ține de The Walt Disney Company. Se lansează în această vară în 42 de țări și 11 teritorii. Și România face parte din acea listă, alături de Turcia, Polonia, Africa de Sud sau Emiratele Arabe Unite.

Pe platforma de streaming vom putea urmări seriale și filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic, dar şi divertisment general de la Star.

Disney Plus trebuia să fie disponibil în România din octombrie anul trecut, însă nu era ceva sigur. Acum confirmarea e oficială.

Unde mai apare Disney Plus anul acesta

Albania
Algeria
Andorra
Bahrain
Bosnia şi Herţegovina
Bulgaria
Croaţia
Cehia
Egipt
Estonia
Grecia
Ungaria
Irak
Israel
Iordania
Kosovo
Kuweit
Letonia
Liban
Libia
Liechtenstein
Lituania
Malta
Muntenegru
Maroc
Macedonia de Nord
Oman
Palestina
Polonia
Qatar
România
San Marino

Prețurile abonamentului pentru fiecare țară nu au fost încă dezvăluite.

Disney + a fost lansat în toamna anului 2019 în S.U.A., Canada și Țările de Jos și are 118 milioane de abonați. În Europa, pe lângă Țările de Jos, serviciul este disponibil în prezent în Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Islanda, Irlanda, Italia, Luxemburg, Monaco, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, Elveția și Regatul Unit.

În afara Europei, s-a lansat în Australia, Noua Zeelandă, Japonia, Coreea de Sud, Taiwan și Hong Kong și în America Latină. În India, serviciul este cunoscut sub numele de Disney Plus Hotstar și este lider de piață. Marca Disney Plus Hotstar este folosită și în Indonezia, Malaezia și Thailanda, unde operează cu un model de afaceri semnificativ diferit față de piețele mai dezvoltate.