DISNEYLAND-ul din TARLA. Parc de joacă de 100.000 de euro, în mijlocul câmpului, în Călăraşi

Publicat: Luni, 05 Noiembrie 2012 13:12 // Actualizat: Luni, 05 Noiembrie 2012 18:28 // Sursa: România TV

Locuri de joacă de 100.000 de euro în mijlocul câmpului. Minunea a răsărit în comuna Vâlcelele din judeţul Călăraşi. Pe lângă alte paradoxuri din programului naţional, acest parc are ceva care îl face cu adevărat special: nu este amenajat în sat, ci la kilometri buni de el. Mândru de propria realizare, primarul comunei candidează acum la un loc în Parlament, din partea ARD.

Toboganele au crescut dintre ciulini, exact acolo unde nu se aştepta nimeni. E evident pentru toată lumea că n-are cine să-i calce vreodată gazonul. De altfel, paiele care acoperă aleile dovedesc că aici nu s-a jucat niciun copil niciodată.

"Parcul este pentru copiii din satul Floroaica, din comuna Vâlcelele. Au hotărât să-l facă aici, pentru că se vor face nişte case. Mai vin şi trecători. Opresc şi intră... ca la muzeu", spun localnicii.

Amenajarea parcurilor de la ţară este finanţată prin Programul naţional de îmbunătăţire a mediului, care vizează 285 de localităţi. Bugetul total al programului depăşeşte 214 milioane de lei.

Primarul comunei Vâlcele, care s-a remarcat în campania trecută printr-un afiş agramat, nu a putut fi contactat pentru a-şi justifica ideea năstruşnică.

El candidează acum pentru un loc la Camera Deputaţilor pe listele ARD, în colegiul numărul 2 din judeţul Călăraşi.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 apr 11:12
Răspunde | Votează email 0 email
VAvalxgqvFkRj
Basically anywhere in the heart of Downtown. You can try hotles along St. Catherines, Peel, Sherebrooke, or Crescent. Those would be the perfect area for everything you mentioned above. St. Catherines and Cresecent have some awesome bars, and that area is very close to the metro, which will connect you will all the site seeing you can hope for.There is a Quality Inn on Crescent:1214 Crescent StreetMontreal, Qc, H3G 2A9514.878.2711Too many to choose from on Sherebrooke, St. Catherines, and Peel.The Quality Inn has decent rates, is a pretty decent hotel, and is right in the heart of everything. Good luck!
11 apr 10:16
...nici macar n-are canalizare, mai precis in satul Floroaica, comuna Valcelele. Dupa cum vedeti in imagine si in video (AICI si ...
1
EUR
4.8746
RON
20 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H