Dispariție bizară în timpul unui apel video. Ultimul mesaj transmis de Nicola unei prietene, când se afla cu câinele la plimbare

Nicola Bulley, o tânără din Marea Britanie, a dispărut de mai bine de o săptămână, după ce a ieșit să-și plimbe câinele. Ultimul ei mesaj a fost acum făcut public.

08 feb. 2023, 09:48
Dispariție bizară în timpul unui apel video. Ultimul mesaj transmis de Nicola unei prietene, când se afla cu câinele la plimbare

Nicola Bulley, în vârstă de 45 de ani, era mama a doi copii și planificase o întâlnire cu o prietenă la care cei mici să aibă timp să se joace.

Ultima dată a fost văzută când își plimba câinele pe malul râului în St Michael’s on Wyre, Lancashire, la finalul lunii ianuarie. Nicola era într-o videoconferință Microsoft Teams, care se încheiase la 9.30, când telefonul ei a fost găsit pe o bancă de o persoană necunoscută care ieșise, de asemenea, cu câinele la plimbare, conform The Independent.

Citește și Alertă în Dej! O tânără de 23 de ani a dispărut și este de negăsit

Tânăra abia își lăsase cele două fiice de șase, respectiv nouă ani, la școală. Ultima dată a fost văzută la ora 9.10, iar după aproximativ o jumătate de oră, telefonul și lesa ei au fost găsită pe o bancă de pe malul râului. Patrupedul se plimba de unul singur prin apropiere.

Camera de supraveghere de la fața locului, singura care putea arăta ce s-a întâmplat cu femeia, era stricată.

Polițiștii britanici au început operațiunile de căutări intensive. Oamenii legii cred că femeia a căzut în râu și au spus că nu există semne de implicare a unei alte persoane în dispariția ei.

Citește și Nicoleta, minora din Blaj dată dispărută, a fost găsită într-un tren la peste 80 de kilometri de casă

Fmeia se conectase la o videoconferință cu colegii de muncă la ora 9.01. Cu câteva minute îi trimisese un mesaj șefului ei, iar apoi a dispărut, a spus Ben Pociecha, directorul agenției de credite ipotecare la care lucra Bulley. „Se pare că era pe mute și nu avea camera pornită. Asculta în timp ce își plimba câinele. La videoconferință au participat o mulțime de oameni. Poliția investighează totul,” a spus Pociecha.