Nicoleta, minora din Blaj dată dispărută, a fost găsită într-un tren la peste 80 de kilometri de casă

Polițiștii au reușit să găsească minora din Blaj care a fost dată dispărută. Aceasta se afla într-un tren care circula pe direcția „Câmpia Turzii -Războieni”. Sesizarea a fost făcută de un angajat CFR.

02 feb. 2023, 20:18
Nicoleta, minora din Blaj dată dispărută, a fost găsită într-un tren la peste 80 de kilometri de casă
Minoră dată dispărută, căutată de Poliție.

Minora în vârstă de 12 ani din Blaj care a fost dată dispărută în data de 1 februarie, a fost găsită de către un angajat CFR. Acesta a alertat Poliția, care a venit imediat să recupereze copilul. Fetița se afla la peste 80 de kilometri de casă. Conform datelor oferite de IPJ Alba, aceasta nu a fost victima unei infracțiuni.

Citește și: Noi acuzații grave din partea procurorilor. Ce le-ar fi făcut frații Tate victimelor, obligate să facă videochat

„Minora de 12 ani, din Blaj, care a fost dată în urmărire, ieri, 1 februarie 2023, ca urmare a faptului că a dispărut de la domiciliu, a fost găsită. Aceasta a fost identificată, noaptea trecută, într-un tren de călători ce circulă pe ruta CâmpiaTurzii – Războieni, de către un conductor de tren care a anunțat poliția. Din primele cercetări a rezultat că, în perioada în care a lipsit de la domiciliu, minora nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a anunțat joi dimineață Inspectoratul de Poliție Județean Alba.

Minora dată dispărută a fost căutată de Poliție.

Polițiștii Inspectoratului Județean Alba au primit o sesizare în data de 1 februarie, cu privire la o minoră în vârstă de 12 ani care a dispărut. Părinții acesteia au povestit că fetița a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Mama fetei a declarat că în seara zilei de 31 ianuarie 2023, fiica sa, Hampu Nicoleta Damaris, de 12 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit, după cum a relatat presa locală. Polițiștii au făcut cercetări în vederea identificării minorei, iar aceasta a fost dată în urmărire.  Din fericire, toată situația s-a terminat cu bine, după ce minora a fost depistată de angajatul CFR.

Citește și: Micuța Selah ar putea să primească o șansă la viață! Toate speranțele părinților depind de bunătatea noastră