Dispariţie MISTERIOASĂ într-un SPITAL. O pacientă a fost lăsată de medici să plece fără anunţarea rudelor

Căutări de amploare la Braşov după ce o femeie a dispărut în mod misterios dintr-un spital. Familia a plecat pentru câteva minute sa-i aduca haine batranei in salon, iar cand s-a intors n-a mai gasit-o. Şocant este că femeia ar fi fost condusă într-o staţie de taxi chiar de o infirmieră. Acum, ea este căutată de toată poliţia. Ulterior, femeia a fost găsită moartă.

RomaniaTV.net
08 mart. 2015, 16:37
Dispariţie MISTERIOASĂ într-un SPITAL. O pacientă a fost lăsată de medici să plece fără anunţarea rudelor

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, bătrâna a fost găsită moartă, duminică seară, pe un câmp de lângă Braşov, iar pe trupul acesteia nu au fost descoperite urme de violenţă, cel mai probabil decesul fiind provocat de frig. Cauza decesului va fi stabilită însă în urma necropsiei.

O familie din Braşov a chemat ambulanţa în cursul serii de vineri pentru că bătrână avea probleme de respiraţie. Ea a fost dusă la Secţia de Urgenţă a Spitalului Judeţean, find stabilizată, ca apoi să fie transferată cu ambulanţa la secţia de boli interne, într-o altă clădire. Rudele s-au dus acasă între timp, că să-i aducă femeii schimburi pentru internare, însă, când au ajuns la spital, nu şi-au mai găsit ruda, potrivit România TV.

Citeşte şi Un STUDENT a fost găsit mort într-o MAŞINĂ, la Braşov

Apropiaţii spun că bătrână avea probleme de memorie şi era confuză. Cu toate acestea, medicii au considerat-o pe deplin responsabilă, şi spun că, la insistenţa femeii, au lăsat-o să semneze că refuză internarea. Portarul e singurul care şi-a dat seama că e ceva în neregulă cu pacienta în pijama şi papuci din holul spitalului şi a dat s-o oprească, dar o infirmieră a scos-o totuşi pe bătrână pe poartă spitalului şi a dus-o într-o staţie de taxi. De aici nimeni nu mai ştie de ea.

Citeşte şi Un medic de la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti, BĂTUT de rudele unei bolnave VIDEO

Rudele au apelat la poliţiei locale, mai ales că bătrână locuieşte în Brăila, însă de câteva săptămâni a fost luată de rude în Braşov şi e posibil să vrea acum să se întoarcă acasă, cu trenul. În momentul dispariţiei, femeia purta o bluza de pijama albă, pantaloni de trening şi papuci de casă. Oricine poate da detalii despre ea este rugat să anunţe poliţia.