Dispariţie MISTERIOASĂ. Tânăr de 31 de ani, de negăsit după ce a plecat la muncă în Germania VIDEO

Un tânăr de 31 de ani din Sibiu a dispărut fără urmă în timp ce se afla la muncă în Germania. Tânărul lucra ca ajutor de bucătar într-o pizzerie de mai bine de un an, iar de două săptămâni nimeni nu mai ştie nimic de el.

22 ian. 2015, 14:47
Dispariţie MISTERIOASĂ. Tânăr de 31 de ani, de negăsit după ce a plecat la muncă în Germania VIDEO

Adrian Păiş are 31 de ani şi de mai bine de un an lucra într-o pizzerie din Regensburg. Tânărul a plecat în străinătate ca să strângă bani pentru a le cumpăra părinţilor o casă. Brusc, nu a mai dat niciun semn, iar părinţii nu reuşesc nici ei să dea de tânăr. Vorbeau de câte trei ori pe săptămâna, iar mama lui susţine că în ultima perioadă îl simţise cam abătut.

Ultima dată când am vorbit cu el mi s-a părut aşa un pic abătut, de Sfântul Ion. În fiecare lună trimitea bani, 200- 250 de euro. El a fost singurul sprijin al nostru şi s-a dus în Germania să facă bani să cumpărăm o locuinţă„, a declarat mama băiatului.

Femeia a luat legătura şi cu cei de la pizzeria la care lucra fiul ei. Aşa a aflat însă că Adrian nu s-a mai prezentat la serviciu după ce a luat salariul.

Familia băiatului a anunţat poliţia.

Prin centrul de cooperare poliţionească internaţională au fost sesizate şi autorităţile acestui stat pentru a efectua verificări„, a declarat Luciana Balteş, purtătoarea de cuvânt IPJ Sibiu.

Tânărul este acum dat în urmărire generală atât în ţară, cât şi în străinătate.