Dispariţie MISTERIOASĂ. Un tânăr maghiar a dispărut fără urmă la Târgu Neamţ

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Ungaria, este căutat de cinci zile de poliţiştii nemţeni după ce tatăl său a anunţat autorităţile că ar fi dispărut în oraşul Târgu Neamţ.

RomaniaTV.net
25 feb. 2014, 14:05
Dispariţie MISTERIOASĂ. Un tânăr maghiar a dispărut fără urmă la Târgu Neamţ

Subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ a declarat, pentru Agerpres, că dispariţia lui Lorant Boszormenyi a fost semnalată pe 20 februarie, la ora 08.30.

Din verificările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că bărbatul a plecat pe 19 februarie din Ungaria cu un autoturism, împreună cu tatăl său spre localitatea Spătăreşti, din judeţul Suceava.

La data de 20 februarie, în jurul orei 08.30, cei doi au oprit pe strada Mihai Eminescu, din Târgu Neamţ, moment în care tânărul a rămas în maşină, iar tatăl său a coborât să cumpere de mâncare. După circa 20 minute, tatăl său a revenit la autoturism şi a constatat că fiul său a dispărut„, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea.

Citeşte şi Moarte MISTERIOASĂ. Consilier local dat DISPĂRUT în Italia, găsit decedat pe un câmp, în România

În momentul dispariţiei, tânărul purta blugi de culoare albastră, bluză trening de culoare gri, geacă de piele maro şi era încălţat cu bocanci culoare neagră.

Bărbatul are 1,75 metri înălţime, 60 kilograme, păr tuns scurt şaten, calviţie frontală şi occipitală, faţă ovală, frunte mijlocie, ochi albaştri, urechi mijlocii, bărbia ascuţită, cicatrice postoperatorie la tibia piciorului drept.

Citeşte şi Bărbatul dispărut în urmă cu trei săptămâni în timpul viscolului, găsit decedat într-un canal