Dispozitivele smart disponibile la ofertă la Auchan. Iată cât de ieftine sunt în această perioadă

Auchan își suprinde toți clienții săptămâna această cu câteva dispozitive smart disponibile la prețuri foarte mici, care sunt de mare ajutor pentru oricine.

14 mart. 2023, 23:04
Dispozitivele smart disponibile la ofertă la Auchan. Iată cât de ieftine sunt în această perioadă

Persoanele care își caută un televizor smart sau un telefon mai ieftin ori un cântar de baie care se poate conecta la smartphone trebuie să știe că pot găsi toate aceste dispozitive la Auchan. Sunt oferte de nerefuzat în hipermarket, iar acestea pot fi găsite și pe site.

Cântar smart

Unul dintre produsele aflate la mare căutare în această perioadă este cântarul smart de baie Qilive 36465, în varianta pe negru. E disponibil la doar 87,92 de lei, față de 109,90 lei, cât costă la preț întreg. Reducerea este de 20%. E puțin mai scump decât un cântar obișnuit, non-smart. Acesta se conectează prin Blueetooth la smartphone și poate să înregistreze fiecare cântărire în parte pentru a realiza un istoric pe zile. Acest cântar are o aplicație de mobil care înregistrează aceste date ce pot fi sincronizate cu aplicațiile de Health din telefoane cu iOS sau Android. Cântarul promite rezistență până la 180 kg, deci este bun pentru oricine, fie că încerci să îți menții greutatea sau încerci să scapi de kilogramele în plus.

Citește și Ce fel de ouă se vând în magazinele Lidl? Mulți români nu știu acest detaliu surprinzător

Telefon

Un alt produs foarte ieftin pe care-l caută mulți este telefonul pe model Alcatel 1 listat pe site-ul Auchan. Acesta costă doar 259 de lei și este redus de la un preț întreg de 299 lei. Vorbim de un model de bază, cu 1 GB memorie RAM și 8 GB stocare , ecran de 5” și o baterie destul de mică, la 2.000 mAh. Aceste componente sunt însă de ajuns pentru sistemul de operare Android 11 Go Edition, care este mult mai puțin pretențios cu cerințele hardware și rulează aplicații în variante mai simple.

Telefonul e recomandat mai ales persoanelor mai puțin tehnice, care nu au nevoie de toate capabilitățile avansate ale unui smarthone. Mai mult, telefonul ar putea să fie un model bun pentru copii, ei pot învăța mult mai ușor cum să folosească un telefon. În cazul în care se strică, vă puteți cumpăra altul fiindcă e foarte ieftin, costă mai puțin ca o pereche de pantofi sport.

Citește și Unelte de grădină utile tuturor celor care stau la curte, în oferta Lidl din săptămâna 13 – 19 martie

Televizor

Auchan are încă un televizor smart ieftin în oferta sa, foarte bun pentru a fi pus într-o cameră mică sau în bucătărie. Modelul TCL 32S6200, cu rezoluție HD și diagonală de 32”/80cm, vine echipat cu difuzoare stereo de 10w fiecare, două port-uri HDMI, un port Ethernet, un USB și un jack. Acesta este echipat și cu sistemul de operare Android TV, deci va avea acces la cele mai populare servicii de streaming video, precum YouTube, Netflix, Disney+ sau Amazon Prime. Acest model costă 699 lei, fiind redus de la 799 lei.