Dispută politică în Gorj. PPDD şi ARD se bat pe culoarea violet

Culoarea violet aprinde din nou spiritele in campania electorală. Membrii filialei PPDD Gorj sunt supăraţi foc pe contracandidaţii lor din alianţa ARD. Asta pentru că în judeţ există bannere în care candidaţii ARD au pe fundal culoarea violet, pe care partidul lui Dian Diaconescu a folosit-o mereu.

RomaniaTV.net
13 nov. 2012, 09:48
Dispută politică în Gorj. PPDD şi ARD se bat pe culoarea violet

Membrii partidului lui Dan Diaconescu spun că adversarii lor politici vor să păcălească electoratul folosind culoarea violet pe afişele şi bannerele electorale.

Culoarea violet a mai fost motiv de dispută şi în campania pentru prezidenţiale din 2009. Unii politicieni cred că dacă o folosesec vor fi protejaţi de flacăra violet şi succesul este garantat.

În Gorj, PPDD şi ARD se războiesc în comunicate de presă pe tema nuanţelor de violet.

Disputa politică îi lasă însă reci pe alegători, pe care nu-i interesează culorile, ci acţiunile concrete ale politicienilor. Dacă unii spun că toţi politicienii „sunt o apă şi un pământ”, indiferent de culorile partidului, alţii văd disputa ca pe una artificială. „O prostie totală. Vor să fure mai mulţi bani din politică, să dea ţara jos. După ce că e dezastru…”, spune cu amărăciune un alegător.