Distracţia dinaintea „violului”. Imagini cu elevele de la Jean Monnet, în excursia de la Predeal

O colegă a Oanei a făcut publică o filmare făcută în excursie. De asemenea, mai multe fete susţin că Oana şi profesorul de sport ar fi făcut sex şi înainte de această excursie de la Predeal.

RomaniaTV.net
12 nov. 2011, 08:34
Distracţia dinaintea „violului”. Imagini cu elevele de la Jean Monnet, în excursia de la Predeal

Imagini din excursia în care Oana, eleva de la Jean Monnet care îl acuză pe profesorul de sport de viol, au fost făcute publice de o colegă de-a acesteia. Imaginile, filmate chiar de Oana cu telefonul mobil, au fost realizate în prima seară a excursiei, când profesorul se presupune că ar fi violat-o.

Deşi Oana este cea care ţine telefonul, în imagini apare la un moment dat şi ea, alături de cele trei colege cu care a împărţit camera la Predeal. Fetele se chinuiau să-i scoată cizmele din picioare uneia dintre ele. Înregistrarea a fost realizată vineri seara. Mai târziu, fetele au mers în club, iar Oana s-a retras în cameră cu profesorul şi, potrivit colegelor, au făcut sex, iar a doua seară scenariul s-a repetat.

O colegă susţine că Oana şi profesorul de sport au mai făcut sex şi înainte de excursie şi eleva chiar ar fi fost îndrăgostită de profesor. „S-a auzit că ea ar fi avut relaţii sexuale şi înainte de acestă excursie şi că pe ea ar fi deranjat-o doar sexul anal. Ea ne spunea că este foarte îndrăgostită de el şi avea şi un comportament ciudat la orele lui. Ea a fost de acord (n.r. cu actul sexual) şi în excursie şi înainte de excursie, dar au avut mici certuri”, a declarat colega Oanei, citată de Cancan.