Distracţie de criză. Mazăre înlocuieşte dansatoarele brazilience VIDEO

În anii trecuţi, Radu Mazăre a adus la Mamaia mai multe dansatoare brazilience care au încins atmosfera de 1 Mai. Acum, însă, acestea au devenit inaccesibile. Edilul constănţean are însă o altă soluţie.

RomaniaTV.net
25 apr. 2012, 16:05
Distracţie de criză. Mazăre înlocuieşte dansatoarele brazilience VIDEO

Dansatoarele brazilience au devenit prea scumpe pentru Radu Mazăre, aşa că anul acesta turiştii care vor merge la Mamaia de 1 Mai nu îşi vor mai putea clăti ochii cu mişcările lor. Mazăre s-a gândit însă la o soluţie de rezervă: „Poate aduc negrese din Madagascar!”.

Acesta este planul lui Radu Mazăre pentru petrecerile de 1 Mai din staţiunea Mamaia. Declaraţia a fost făcută la Curtea de Apel Bucureşti, unde a fost prezent pentru a fi audiat în dosarul în care edilul este acuzat de fapte de corupţie în legătură cu terenuri.

Mazăre i-a invitat pe jurnalişti la Mamaia în minivacanţa de 1 Mai. Şi are soluţii şi pentru cei care sunt de serviciu: „Vă luaţi delegaţii şi veniţi la Mamaia, să munciţi acolo. Nu aduc brazilience pentru că alea-s scumpe acum. Le merge bine, a crescut economia, acum sunt scumpe. Doar dacă vreţi să vă aduc negrese din Madagascar. Sunt bune şi alea, îţi spun eu”, a spus Mazăre.