Distracţie în cimitir: O familie a râs în hohote la mormântul unui defunct GALERIE FOTO VIDEO

De regulă, în cimitire este o atmosferă sumbră. Dar o familia din Statele Unite a demonstrat că nu este întotdeauna aşa. Motivul de amuzament nu a fost în niciun caz defunctul, ci o femeie care nu s-a mai putut ridica.

27 oct. 2015, 13:18

O femeie obeză, una dintre rudele defunctului căreia familia venise în cimitir să îi aducă omagii, a rămas culcată la pământ după ce a îngenuncheat în faţa mormântului şi a căzut cu faţa în jos, nemaiputând să se ridice.

Lacrimile rudelor s-au uscat aproape instantaneu când au văzut femeia cu fundul în sus, chinuindu-se să se ridice. În loc să o ajute, rudele au filmat-o în timp ce se chinuia să se ridice de la sol, relatează dailymail.co.uk.

Mai mult, rudele au făcut şi comentarii pe seama ei: „Uitaţi-vă la posteriorul ei mare, nu se poate ridica”, a spus una dintre ele. 

Citeşte şi Bătrână îngropată în curtea din spatele casei, după ce preotul a cerut o taxă de o mie de lei

Mai bine de un minut, femei a încercat de cel puţin trei ori să se ridice. Când părea că va reuşi, s-a prăbuşit din nou cu faţa în jos. Rudele ei râdeau în continuare şi îi spuneau că o filnmează, pentru a posta apoi imaginile pe Facebook.

În final, femeia s-a ridicat şi rudele au apaudat-o şi i-au spus: „Te iubim, Cory, am venit să te încurajăm şi să te mai înseninam!…”, i-au mai transmis rudele.