Distracție sfârșită tragic! Femeie de 39 de ani, moartă într-un accident de ATV, la Gura Humorului. Nu purta cască de protecţie

O femeie de 39 de ani din Iași a murit într-un accident de ATV, la Gura Humorului, în timp ce se afla într-un teambuilding. Pe ATV mai era o colegă de-ale ei, care, însă, a scăpat după ce a sărit chiar înainte de accident.

05 iun. 2023, 11:46
Distracție sfârșită tragic! Femeie de 39 de ani, moartă într-un accident de ATV, la Gura Humorului. Nu purta cască de protecţie

Accident de ATV la Gura Humorului. Femeia era într-un grup de ieșeni, angajați la aceeași firmă, care se aflau într-un teambuilding la Câmpulung Moldovenesc. Tinerii au mers la Gura Humorului pentru a se distra și au închiriat nouă ATV-uri, după care au plecat pe un drum forestier.

Citeste si România, campioană europeană la accidente rutiere. Un bărbat şi fiul său de 9 ani au murit, după ce ATV-ul cu care circulau s-a izbit de un stâlp

Femeie de 39 de ani, moartă într-un accident de ATV în timp ce se afla în teambuilding!

Femeia de 39 de ani s-a urcat pe ATV împreună cu o prietenă, dar la un moment dat a pierdut controlul vehiculului, a intrat într-un copac, apoi s-a răsturnat. Prietena ei a scăpat cu viață după ce a reușit, în ultimul moment, să sară de pe ATV. Niciuna dintre ele nu purta cască de protecție.

Medicii au efectuat minute în șir manevre de resuscitare femeii de 39 de ani, dar fără nici un succes, aceasta prezentând leziuni grave, incompatibile cu viața. În final, a fost declarat decesul.

Polițiștii au efectuat măsurători la locul accidentului și fac cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a petrecut tragedia, fiind prelevate și probe toxicologice. De asemenea, va fi făcută și o expertiză tehnică pentru a se verifica dacă vehiculul nu avea defecțiuni.

Polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

Citeste si Final tragic pentru Adrian, un șofer român găsit mort în cabina TIR-ului pe care îl conducea. „Ai murit departe pentru niște amărâți de bani”