Diversiune sau realitate? Jucătorii lui Dinamo sunt dopaţi

Preşedintele lui Gaz Metan Mediaş spune că va solicita control antidoping la semifinala de Cupă cu Dinamo, având informaţii că fotbaliştii pregătiţi de Dario Bonetti sunt dopaţi.

RomaniaTV.net
11 apr. 2012, 10:53
Diversiune sau realitate? Jucătorii lui Dinamo sunt dopaţi

Finalistele din acest an ale Cupei României se vor cunoaşte după meciurile de miercuri şi joi, când se va juca manşa secundă din penultimul act al competiţiei. Meciul Rapid – FC Vaslui este programat în această seară, de la ora 21.30, iar giuleştenii au avantajul rezultatului de 1-0, cu care au câştigat în tur. Din cauza torţelor aruncate de suporteri în teren la derby-ul cu Dinamo, trupa lui Răzvan Lucescu va fi susţinută din tribune doar de femei şi copii.

Tot de la ora 21.30, însă joi seara, Dinamo va juca returul cu Gaz Metan, „câinii” câştigând în urmă două săptămâni cu 1-0, la Mediaş. Va fi primul meci de la revenirea lui Dario Bonetti pe banca lui Dinamo şi chiar dacă alb-roşii pornesc favoriţi, ei ar putea avea mari probleme.

Asta deoarece preşedintele lui Gaz Metan Mediaş, Ioan Horoba, a declarat la Dolce Sport că i-a fost indicat să ceară control antidoping la meciul de mâine seară. „Am primit astăzi două telefoane care mi-au indicat să cer controlul antidoping la Dinamo. Mi s-a spus că ar fi lucruri necurate la echipă. Da, am primit două telefoane acum 10 minute, prin care mi s-a spus să cer control antidoping, pentru că avem informaţii că jucătorii de la Dinamo sunt dopaţi„, a comentat Horoba.