DIVORŢ-BOMBĂ în showbiz! O vedetă de la noi s-a despărţit după ce fostul soţ A BĂTUT-O

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialele de televiziune româneşti a cerut divorţul la Judecătorie. Motivul? Vedeta ar fi fost bătută de soţul cu care are doi copii gemeni.

09 dec. 2019, 16:00
DIVORŢ-BOMBĂ în showbiz! O vedetă de la noi s-a despărţit după ce fostul soţ A BĂTUT-O

Ioana Picoş, celebră din seriale românești, a cerut în instanță desfacerea căsătoriei. Potrivit unor surse din mediul judiciar, actrița ar fi a deschis o acțiune ce are ca obiect „divorț cu minori”, pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 din București.

După un mariaj de cinci ani, timp în care au rezultat și doi gemeni, Ioana Picoș și Mihai Făgădaru au decis să divorţeze. În presa mondenă au apărut speculații cum că actrița ar fi fost agresată de soțul ei, iar acesta lucru a dus la divorțul actual.

Divorţ cu SCANDAL pentru un fotbalist din „Generaţia de Aur”. Soţia sa a rupt tăcerea: „M-a dat afară din casă!”

Acum doi ani, Ioana Picoş a devenit mamă, iar fericitul eveniment s-a petrecut chiar în perioada în care a aniversat trei ani de căsnicie. Actriţa a născut gemeni, doi băieţei. În 2014, la începutul primăverii, l-a cunoscut pe Mihai Făgădaru și, peste numai trei săptămâni, a acceptat să-i fie soție.

„Pe 1 martie ne-am cunoscut și după trei săptămâni m-a cerut, când eram în Biserica Sf. Nicolae din Cartierul Militari, acolo unde ne-am și căsătorit, în fața moaștelor Sf. Nicolae”, a mărturisit Ioana Picoș.