DIVORŢ-BOMBĂ în showbiz! O vedetă de la noi s-a despărţit după ce fostul soţ A BĂTUT-O

Publicat: Luni, 09 Decembrie 2019 18:00 // Actualizat: Luni, 09 Decembrie 2019 18:00 // Sursa: romaniatv.net

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialele de televiziune româneşti a cerut divorţul la Judecătorie. Motivul? Vedeta ar fi fost bătută de soţul cu care are doi copii gemeni.

Ioana Picoş, celebră din seriale românești, a cerut în instanță desfacerea căsătoriei. Potrivit unor surse din mediul judiciar, actrița ar fi a deschis o acțiune ce are ca obiect "divorț cu minori", pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 din București.

După un mariaj de cinci ani, timp în care au rezultat și doi gemeni, Ioana Picoș și Mihai Făgădaru au decis să divorţeze. În presa mondenă au apărut speculații cum că actrița ar fi fost agresată de soțul ei, iar acesta lucru a dus la divorțul actual.

Divorţ cu SCANDAL pentru un fotbalist din "Generaţia de Aur". Soţia sa a rupt tăcerea: "M-a dat afară din casă!"

Acum doi ani, Ioana Picoş a devenit mamă, iar fericitul eveniment s-a petrecut chiar în perioada în care a aniversat trei ani de căsnicie. Actriţa a născut gemeni, doi băieţei. În 2014, la începutul primăverii, l-a cunoscut pe Mihai Făgădaru și, peste numai trei săptămâni, a acceptat să-i fie soție.

"Pe 1 martie ne-am cunoscut și după trei săptămâni m-a cerut, când eram în Biserica Sf. Nicolae din Cartierul Militari, acolo unde ne-am și căsătorit, în fața moaștelor Sf. Nicolae", a mărturisit Ioana Picoș.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bătaie divorţ Ioana Picos Mihai Fagadaru
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 dec 19:33
Răspunde | Votează email 0 email
Gheorghe Tătărescu
Cine citește astăzi această mărturie ar trebui să sărbătorească alături de mine și familia mea, pentru că totul a început ca o glumă pentru unii oameni, iar alții au spus că este imposibil să fiu Gheorghe Tătărescu din București (România). Sunt fericit căsătorit cu doi copii și o soție frumoasă. Ceva groaznic s-a întâmplat cu familia mea, mi-am pierdut slujba și soția mea a părăsit casa pentru că nu am putut avea grijă de mine și de familie. ea și copiii mei în acel moment. Am reușit timp de nouă ani, nicio soție care să mă sprijine să aibă grijă bună de copii. Încerc să îi trimit un mesaj text soției mele, dar ea mă oprește să vorbesc cu ea. Încerc să vorbesc cu prietena și familia ei, dar încă știu că cineva m-ar putea ajuta și am trimis ulterior cererea atâtor companii, dar totuși nu mă sună, până când va ajunge o zi credincioasă pe care nu o voi uita niciodată în viața mea . Când m-am întâlnit cu un vechi prieten de-al meu, căruia i-am explicat toate dificultățile mele și mi-a povestit despre un bărbat grozav care l-a ajutat să obțină un loc de muncă bun la compania Coca-cola și mi-a spus că este un farmec de caster, dar sunt o persoană care nu crede niciodată în vrajă, dar am decis să încerc și Drosagiede m-a instruit și mi-a arătat ce să fac în aceste trei zile de prânz vraja. Urmez toate instrucțiunile și fac ceea ce mi-a cerut să fac bine. Drosagiede se asigură că totul a decurs bine și soția mea mă va revedea după minunata lucrare Drosagiede. Soția mea mă sună cu un număr necunoscut și mi-a cerut scuze și mi-a spus că îmi este foarte dor de mine, iar copiii noștri și soția mea vin acasă. Și după două zile, o companie pe care am trimis-o scrisoarea mea de mulțumire a sunat, acum sunt exemplarul manager al companiei aici, în SUA. Vă sfătuiesc că, dacă aveți probleme, trimiteți un mesaj la acest e-mail: [email protected] sau
1
EUR
4.7788
RON
21 Jan
noapte -4 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H