Divorţ cu SCANDAL pentru un fotbalist din „Generaţia de Aur”. Soţia sa a rupt tăcerea: „M-a dat afară din casă!”

Dana Ganea, încă soția lui Ionel Ganea, a povestit calvarul prin care a trecut. Fostul atacant al "Generaţiei de Aur" și-a părăsit familia pentru amantă, care este cu doi ani mai în vârstă ca fiica lui!

24 nov. 2019, 20:09
Divorţ cu SCANDAL pentru un fotbalist din „Generaţia de Aur”. Soţia sa a rupt tăcerea: „M-a dat afară din casă!”

Dana şi Ionel Ganea vor ajunge, din nou, în fața magistraților, pentru un nou termen în procesul de divorţ, în această săptămână.

Golgheterul „Generaţiei de Aur”, DESFIINŢAT în INSTANŢĂ. Probe ŞOCANTE depuse de soţia care a cerut DIVORŢUL

Cancan scrie că fostul internațional și-ar fi alungat soția, dar și fiica din casă, iar în prezent ar avea o legătură amoroasă cu o altă femeie.

„Habar nu am cu cine trăiește. Și chiar nu mă interesează, este strict problema lui ce face cu viața personală. Pentru mine este un capitol steril. M-a dat afară din casă. Și pe mine, dar și pe fiică și nepot. Mie mi-a interzis să mai intru în vreo casă încă de anul trecut. Pe Ioana și pe nepotul meu i-a scos afară încă dinainte ca băiețelul să facă un an, mai exact pe 1 noiembrie”, a spus Dana Ganea pentru Cancan.

Ionel Ganea, dus de urgenţă la spital. Fostului fotbalist i s-a făcut rău la Judecătoria Făgăraş

Dana și Ionel Ganea au ajuns pentru a treia oară în fața magistraților. Cuplul a mai fost aproape de separare în 2010 și 2017.

„Despre motivele de divorț nu are rost să vorbesc, având în vedere că toată lumea îl cunoaște. Cert este că din august 2018 am intrat din nou în conflict. Șanse de împăcare nu mai sunt! Au fost, dar nu a știut să profite de ele. Atât divorțul, cât și partajul vor fi foarte grele, că doar este vorba despre o persoană cu influență”, a mai declarat Dana Ganea.