Blestem sau ghinion? Divorţurile SCANDALOASE ale GENERAŢIEI DE AUR – GALERIE FOTO

Sunt celebri, au performanţe uriaşe în carieră, dar n-au fost la fel de inspiraţi şi în alegerea nevestelor. Generația de aur a fotbalului românesc poate fi considerată și marea generație a divorțurilor.

RomaniaTV.net
18 mai 2014, 11:05

Gică Hagi, cel mai mare fotbalist român din toate timpurile, a fost şi cel care a dat startul divorţurilor. „Regele” s-a căsătorit în 1990 cu Leni Celnicu, dar căsătoria a durat mai puţin decât divorţul: cei doi au fost timp de un an soţ şi soţie, iar separarea a durat patru ani. În 1995, Hagi s-a însurat din nou, cu Marilena Vlahbei, cu care are doi copii: Ianis (15 ani) şi Kira (17 ani).

Dan Petrescu este un alt nume mare care a avut parte de o despărţire scandaloasă. Petrescu a fost căsătorit cu Dana timp de 11 ani, dar în 2003 aceasta a decis să divorţeze, dezvăluind mai târziu că a avut o aventură de trei ani de zile cu un alt fotbalist, Radu Niculescu. Petrescu şi Dana au împreună două fete, Rebecca şi Chelsea. În 2007, „Bursucul” s-a căsătorit cu Adriana, cu care are o fetiţă, Jennifer Anne Marie (5 ani).

Bogdan Stelea are deja două dovorţuri la activ. Portarul a fost căsătorit cu jurnalista Dana Badea, de care a divorţat în 2002. Cei doi au un băiat, Bogdan. Stealea s-a căsătorit în secret, în martie 2008, cu designerul vestimentar Mirela Popa, de care a divorţat în 2014.

Ilie Dumitrescu s-a căsătorit de tânăr cu Nela, cu care  are doi copii, Dani (24 de ani) şi Sică (19 ani). Divorţul a venit în 1993. Ilie s-a iubit apoi cu Letiţia, care i-a făcut alţi doi copii, Ilie (16 ani) şi Mayra (8 ani). Nici această căsnicie nu a rezistat, iar în august 2007 cei doi şi-au spus adio.

Miodrag Belodedici a fost însurat 10 ani cu Sandra, fiica fostului ministru de externe comunist George Macovescu, care avusese înainte de 1989 o relaţie cu Gabi Balint. La începutul anilor 2000, soţia sa a intentat divorţ. Cei doi au o fată, Zandalee. Belodedici nu s-a recăsătorit.

Gabi Balint a fost căsătorit opt ani cu Cătălina, un fost fotomodel, şi are o fată de 14 ani, Ana-Denisa. Cei doi au divorţat în 2004. Balint a mai avut o legătură cu Raluca Petrică, cu care a făcut încă o fetiţă, Roa Lorelei.

Gică Craioveanu i-a „furat-o” pe Oana Deselnicu lui Gică Popescu, dar dragostea nu a ţinut mult. Cei doi au divorţat, deşi au împreună un băiat, Codruţ. Stabilit în Spania, Craioveanu s-a recăsătorit cu Gema, care i-a dăruit doi copii, Alejandro si Adriana.

Tibor Selymes a divorţat după 22 de ani de Krisztina, care a rămas în oraşul maghiar Szombathely, împreună cu cele două fiice ale cuplului, Beatrix (20 ani) şi Tiffany (16 ani). Selymeş s-a căsătorit recent cu Daniela Călin.

Adrian Mutu este şi el prezent pe lista marilor fotbalişti cu probleme în căsnicie. Mutu s-a căsătorit în 2001 cu Alexandra Dinu, dar au divorţat în 2013, după naşterea lui Mario. În 2005, Mutu s-a căsătorit în Republica Dominicană cu Consuelo Matos Gomez, cu care are două fete, Adriana (7 ani) şi Maya (5 ani).