Divorţ în familia Clejanilor: „Da, am băgat divorţ. Ion bagă banii la păcănele”

Ramona Manole, fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani, a divorțat în mare secret. Tatăl copiilor ei este stabilit în Anglia de mai mulți ani.

01 aug. 2021, 12:48
Divorţ în familia Clejanilor: „Da, am băgat divorţ. Ion bagă banii la păcănele”

Divorţ în familia Clejanilor. Ramona de la Clejani, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a divorțat în secret de soțul ei, după 10 ani de căsnicie.
După zece ani de căsnicie, Ramona a decis să meargă pe alt drum. Ea a divorțat în secret, anul trecut, de Ion, cu care are trei copii. Fostul soț al brunetei locuiește în Marea Britanie, iar judecătorii au decis ca cei doi să aibă custodie comună. Dar domiciliul permanent al celor trei fete pe care le au împreună va fi la Ramona.

Ramona de la Clejani, imagini de pe patul de spital. Bruneta a suferit o operaţie la nivelul feţei

Divorţ în familia Clejanilor. Fiica renegată a lui Ioniță de la Clejani a fost cea care a intentat procesul de divorț în 2017. Ion nu a vrut, însă, să-i acorde atât de ușor divorțul. Procesul s-a rejudecat și s-a încheiat abia vara trecută, după 3 ani.

„Da, am băgat divorț. Mi-am luat avocat și vreau să termin cât mai repede toată povestea asta. Am fost căsătorită cu Ion cinci ani, iar de trei-patru nu i-a mai păsat de noi. El trăiește în Anglia. Bani nu ne trimite. Ce câștigă acolo bagă la păcănele, adică joacă toți banii.

Laurenţiu Reghecampf este hotărât să divorteze de Anamaria Prodan. Ce ultimatum i-a dat antrenorul impresarei

Așa că m-am decis să mă eliberez de el și să îmi refac viața cât mai am timp. Cine mă va lua va trebui să știe că mă ia cu trei fete. Și mai am o noutate, voi reveni la numele de fată. O să mă numesc Ioniță, ca tatăl meu”, mărturisea Ramona, în 2015, pentru Wowbiz.

Recent, Ramona de la Clejani a postat mai multe imagini de pe patul de spital, după ce îşi anunţase fanii că ia o pauză şi nu mai apare pe reţelele de socializare. Ei bine, motivul era o intervenţie estetică, pe care a realizat-o în Turcia.

Mulţi prietenii virtuali au felicitat-o, însă, o parte dintre ei nu prea a fost de acord cu intervenția. Ramona Manole nu a răbufnit la toate comentariile răutăcioase și a încercat să îi explice fiecăruia în parte motivul pentru care a luat această decizie.