Ramona de la Clejani, imagini de pe patul de spital. Bruneta a suferit o operaţie la nivelul feţei

Ramona de la Clejani a postat mai multe imagini de pe patul de spital, după ce îşi anunţase fanii că ia o pauză şi nu mai apare pe reţelele de socializare. Ei bine, motivul era o intervenţie estetică, pe care a realizat-o în Turcia.

31 iul. 2021, 10:24
Ramona de la Clejani, imagini de pe patul de spital. Bruneta a suferit o operaţie la nivelul feţei
Ramona de la Clejani a suferit o operaţie de rinoplastie

Ramona de la Clejani, imagini de pe patul de spital. Bruneta le-a recunoscut fanilor că se află în Turcia pentru o operație estetică pe care și-o dorea de foarte mult timp. Este vorba despre intervenţia de rinoplastie, care i-a dat mai multă încredere în ea, așa cum chiar ea a mărturisit pe Internet.

Citeşte şi: Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, dată în judecată de Viorica: „Să vedem cum răspunzi în fața tribunalului”

Ramona de la Clejani, imagini de pe patul de spital

Mulţi prietenii virtuali au felicitat-o, însă, o parte dintre ei nu prea a fost de acord cu intervenția. Ramona Manole nu a răbufnit la toate comentariile răutăcioase și a încercat să îi explice fiecăruia în parte motivul pentru care a luat această decizie.

Ramona, ai grija de tine, că Dumnezeu te-a lăsat frumoasă și sănătoasă, să nu se supere pe tine. / Dacă Dumnezeu te-a facut așa …rămâi așa / Vai, ți-ai tăiat nasul?”, sunt doar câteva din comentariile primite de Ramona pe Instagram.

Ramona de la Clejani a suferit o operaţie de rinoplastie

Ioniță de la Clejani ar mai fi avut un fiu nelegitim

Ramona Manole

, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, este în război total cu Fulgy. Femeia a depus o plângere împotriva tânărului de 23, pe care ulterior a retras-o.

Invitată în platoul unei emisiuni televizate pentru a vorbi despre subiectul momentului, femeia a făcut un anunț neașteptat și a dezvăluit că Ioniță de la Clejani a mai avut un fiu, dar care a murit la vârsta de 8 ani.

Da, din ce am auzit și eu, da. Dar nu frate cu aceeași mamă, cu altă doamnă, am înțeles, cu același celebru tată. Din toate spusele ce am auzit și eu, nici de acel băiat nu s-a interesat, cum nici de mine nu s-a ocupat. În al 9-lea ceas vreau să demonstrez că eu nu sunt pe ceartă, eu întotdeauna am încercat să stau în pătrățica mea”, a declarat Ramona de la Clejani.