Divorţ în lumea mondenă. Alina Sorescu şi designerul Alexandru Ciucu divorţează după 12 ani de căsnicie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Zvonuri despre destrămarea căsniciei lor există de mai bine de un an de zile, însă cei doi au refuzat să vorbească despre asta. Acum însă, designerul a dat-o în judecată pe cântăreață pentru custodia copiilor și astfel adevărul a ieșit la iveală.

03 mai 2022, 19:11

Povestea de dragoste dintre Alina Sorescu și designerul Casei Regale s-a încheiat după 12 ani de căsnicie. Cei doi au împreună două fetițe, iar acum Alexandru Ciucu și-a dat în judecată soția. El a cerut o ordonanţa preşedinţială, cel mai probabil pentru stabilirea programului de vizitare al copiilor. Acțiunea, depusă pe 12 aprilie 2022 la Judecătorie, este susținută în fața unui complet care se exprimă pe materia „minori și familie”.

Marţi, la Judecătoria Buftea, s-a prezentat doar Alexandru Ciucu are calitatea de reclamant. Designerul a venit însoțit de tatăl lui. Alina Sorescu, mama copiilor lui, nu a venit, deşi era şi ea aşteptată.

Citeşte şi: Alina Sorescu, anunţ trist pe Instagram: „A plecat! Sper că e mândru de mine”. Fanii i-au lăsat zeci de mesaje

Emiterea unei ordonanțe preşedinţiale reprezintă o procedură prin care se stabilește un posibil program de vizitare al copiilor pe care îi are un cuplu aflat în divorț în cazul în care părțile nu se înțeleg asupra acestui aspect.

Zvonuri legate de separarea celor doi au apărut încă de anul trecut, când Alexandru Ciucu a fost surprins alături de o altă femeie. Cei doi au intrat în blocul unde aceasta locuiește și au petrecut acolo câteva ore bune, scrie spynews.ro.

Alexandru Ciucu are 46 de ani şi este căsătorit cu Alina Sorescu în 2010. Cei doi au împreună două fetițe, Elena Carolina și Ana Raisa.

Citeşte şi: Alina Sorescu, gestul dubios care trădează un posibil divorț de Alexandru Ciucu: „Nu mă dau în spectacol”

Creaţiile lui Alexandru Ciucu au fost alese şi de Casa Regală a României. Având inițial statutul de partener, după un an de probă – în 2010, casa de modă a devenit Furnizorul Oficial al Casei Regale pentru o perioadă de trei ani. Acest titlu i-a fost reînnoit în 2013, 2016 și 2019.

Ţinute create de Alexandru Ciucu au fost purtate atât de Regele Mihai I, cât și de Principele Radu, soţul Principesei Margareta în diverse ocazii oficiale, printre care nunta Prințului William cu Kate Middleton de la Londra si nunta Prințului Albert de Monaco.