Divorț în lumea muzicii populare. Fostul soț a fost gelos pe succesul frumoasei artiste: „Am pus punct”

O artistă iubită din România a divorțat într-un mod dureros, după șapte ani petrecuți alături de același om, muzician și el. Povestea uneia dintre cele mai apreciate și cunsocute interprete de muciă populară din Moldova este una emoționantă.

22 feb. 2024, 09:56

Carmen Macovei, apreciată cântăreață de muzică folclorică din zona Moldovei, a dezvăluit că, de dragul carierei sale, a făcut multe sacrificii în viața personală. În timp ce în multe alte cupluri de artiști soții se susțin reciproc, în cazul lui Carmen lucrurile au fost exact pe dos.

După șapte ani de mariaj s-a ajuns la divorț pentru că fostul ei partener a început să fie invidios pe succesul de care s-a bucurat Carmen. Ea a început să devină cunoscută la început doar la nivel local, însă eforturile ei au dat roade, ajungând să fie din ce în ce mai solicitată la evenimentele din Iași.

Citește și: Cătălina Mustață, dezvăluiri despre divorțul traumatizant de Florin Zamfirescu și despre căsnicia cu actualul soț, care i-a fost diriginte în liceu: „Dumnezeul nostru spiritual oferă adesea compensații nedreptăților”

Carmen Macovei a trecut, însă, peste lucrurile mai puțin plăcute pe care i le-a adus viața. Se bucură, astăzi, de lansarea celui de-al treilea album muzical. Artista care a plătit cu un divorț pentru a-și continua visul de a cânta ne-a povestit despre cel mai nou proiect, unul de care este extrem de mândră.

Carmen Macovei, la al treilea album

„Cu bucurie în suflet, vorbesc acum despre cel de-al treilea album muzical care se intitulează „De prin viață adunate, cu drag la lume cântate”. Acest album a prins contur pe parcursul mai multor ani de activitate, deoarece fiecare cântec este o creație proprie, o părticică din sufletul meu. Aranjamentul muzical al pieselor s-a înfăptuit printr-o frumoasă colaborare cu patru maeștri dirijori din țară, dar și din Republica Moldova. De ce spun că e o bucurie imensă? Întrucât cântecul mi-a fost aproape încă din anii copilăriei. În familia mea cântecul a avut loc de cinste. Pașii m-au îndrumat mereu pe acest drum”, a declarat Carmen Macovei.

Divorț în lumea muzicii populare. Fostul soț a fost gelos pe succesul frumoasei artiste: „Am pus punct”

Vedeta, 7 ani dificili petrecuți cu bărbatul care a vrut să-i taie aripile: „Am pus punct”

Artista, care a ajuns la divorț din cauza soțului, ne-a mai zis că a avut, de-a lungul timpului, mentori importanți care au făcut-o să crească din punct de vedere artistic. A fost îndrumată de regretatul profesor și compozitor Titel Popovici, el fiind cel care i-a șlefuit talentul și a ajutat-o să își creeze propriul repertoriu. Astfel, la doar 24 de ani, a scos primul ei album. Toate au fost bune și frumoase în viața folcloristei, care s-a căsătorit cu un instrumentist la scurtă vreme după ce a început să aibă succes în lumea muzicii populare. După șapte ani de relație, și-a dat seama că visul ei este umbrit chiar de omul cu care își împărțea viața.

„Surpriza vieții a venit când m-am căsătorit, iar fostul soț, instrumentist fiind, încerca prin diferite moduri să-mi perturbe participarea la activitățile muzicale. A ajuns să-mi spună că mă face el să nu mai cânt. Bineînțeles că o astfel de relație nu a rezistat. După șapte ani nu tocmai fericiți am pus punct căsniciei. Bunul Dumnezeu, Sfânta Fecioară Maria și duhovnicul meu, părintele Dan Damaschin (fondatorul asociației Glasul vieții) mi-au fost alături. M-au îndrumat și am depășit acea perioadă. Apoi, lucrurile s-au aranjat de la sine, continuând să cânt cu drag. Din acest motiv vine și bucuria asta imensă pentru că am scos la capăt un nou album. Să știți că atunci când o realizare se înfăptuiește trecând de obstacole și greutăți, omul devine mai puternic. Rodul muncii umple sufletul”, a mărturisit Carmen Macovei.

Citește și: Lidia Fecioru, mai sinceră ca oricând. Care e motivul pentru care a divorțat, dar încă îi e recunoscătoare celui de-al treilea soț